user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Commercieel Projectmanager Retail Europa

Vacature Rijssen

Kracht Recruitment
  • Kracht Recruitment
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Projectmanager?
200+ Werkgevers zoeken nu Projectmanagers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Binnen deze avontuurlijke functie houd je je bezig met de projectcoördinatie van grootschalige retail ontwikkelingen door heel Europa. (Zuid en Noord) Als rechterhand van de klant zorg je dat het project binnen de gestelde tijd en budget wordt gerealiseerd. Bovendien heb je de opdracht te werken volgens zeer hoge kwaliteitseisen met betrekking tot esthetica en het klantconcept. In de functie van Projectmanager retail wordt je ingezet vanaf de acquisitie en de vorming van het pve tot en met de oplevering en de afrekening van hoogwaardige retailprojecten.

lees meer

Gestelde eisen Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je kunt goed omgaan met mensen binnen een multidisciplinaire omgeving. Daarnaast ben je in staat zelfstandig retailprojecten te verwerven. Je kan schakelen tussen verschillende taken en projecten en daarbij los je effectief problemen op en neem je besluiten. Je bent proactief , communicatief vaardig en je bent een teamplayer. Meertaligheid is een must. Denk aan Frans, Engels, Duits en/of een Scandinavische taal.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een moderne en innovatieve onderneming die zich richt op projectmanagement in vrijwel alle disciplines. Haar aanpak onderscheid zich door innovatie, no-nonsense, daadkracht en in het bijzonder vernieuwing. Vanuit het besef dat de bouwwereld aan de vooravond van grote veranderingen staat wil zij voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen op contractniveau, procesniveau en bouwtechnieken. Inmiddels ontwikkelden zij verregaande kennis rondom thema`s als; BIM, DBFM en andere innovatieve contractvormen, Lean bouwen en Duurzaam bouwen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
De projectmanager retail is een dynamische baan voor kandidaten die gemotiveerd raken van hectiek, zelfstandigheid en teamspirit. Voor deze functie gelden uitstekende voorwaarden zowel in de primaire als de secundaire sfeer. Tijdens je verblijf in het buitenland zijn hotel kosten, eten en vervoer vanzelfsprekend voor rekening van de werkgever.
Sollicitatieprocedure
Ben jij de Commercieel projectmanager retail europa die wij zoeken? En is dit de vacature die perfect aansluit bij jouw kracht? Solliciteer dan direct via  of bel 026 - 7024490! Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan bij de andere vacatures of neem contact op met Kracht Recruitment

lees meer

Contactpersoon De heer Lamers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rijssen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Rijssen