user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectmanager

Vacature Arnhem

Euro Planit
  • Euro Planit Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ICTerGezocht.nl

Ben jij Projectmanager?
200+ Werkgevers zoeken nu Projectmanagers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Een reguliere werkdag voor een projectmanager bestaat niet toch? Want niets is regulier in jouw werk. Je beheert namelijk meerdere multidisciplinaire technische projecten in een internationale omgeving. Daardoor zijn er altijd uitdagingen voor jou als projectmanager. In technische documentatie, productontwikkeling, workflow, in het team en zeker ook bij de klant. Jij hebt hier ervaring mee, en weet hoe je moet handelen. Begrippen als lean six sigma, pmp certificering, tools voor projectbeheer, SAP en ERP zijn voor jou als projectmanager meer dan een begrip alleen. Door jouw goede kennis van zaken weet je ze niet alleen toe te passen maar ook de verantwoordelijk te verdelen aan de juiste mensen binnen je team. Omdat jij enthousiast en duidelijk bent in je communicatie weet jouw projectteam wat ze kan verwachten en wat hun rol is gedurende het project. De automotive industrie kenmerkt zich door strenge eisen met bijbehorende documentatie, KPI's , diverse in- en externe kwaliteitscontroles en certificeringen. Omdat je het overzicht bewaard en zelf erg kwaliteitsbewust bent is dit geen enkel probleem. Daarnaast heb je veel contact met de klant en ben je vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling. Je reist regelmatig naar ze toe om altijd een stapje voor te zijn en de vewachtingen te overtreffen. Als technisch projectmanager kom je te werken in een niet standaard bedrijf in Arnhem, opererend in de automative branche. Met een klein team van 30 mensen, als onderdeel van een grote internationale speler, is ook hier iedere dag bijzonder. Ontwikkeling en sales zijn dichtbij, voor de eigen productie zul je wat verder naar het Oosten moeten. De klanten vind je wereldwijd net als de lopende en nieuwe projecten. Het team in Arnhem is hecht, techinisch geschoold en begrijpt elkaar ondanks de enorme diversiteit aan nationaliteiten. Met Engels als voertaal, de gedeelde liefde voor voertuigen en ontwikkeling is dat niet gek. De sfeer is gewoon goed, en de trots is groot bij nieuwe ontwikkelingen en geslaagde projecten. Dat vraag ook wat van jou:
Functiecriteria
Wat beng je mee?
- Technisch HBO of Universitair geschoold richting autotechniek of werktuigbouwkunde;
- Minimaal 4 jaar ervaring als projectmanager, bvk in een internationale omgeving;
- Six sigma certificering;
- Sterke affiniteit met de automotive;
- Bovenmatige interesse in ontwikkeling en trends op jouw vakgebied.

Ben je voldoende overtuigd dat dit weleens jouw volgende baan kan zijn? Graag gaan wij persoonlijk in gesprek om jou als persoon te leren kennen. Solliciteer direct of bel of mail voor meer info.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem