user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verkoper / Verkoopster

Vacature Raalte

Euro Planit
  • Euro Planit Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan, met klantcontact en bent beschikbaar op zaterdag! Dan is de vacature van verkoper / verkoopster wat voor jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker / verkoopmedewerkster voor de zaterdagmarkt in Raalte.

Je werkt bij een klein familiebedrijf dat op meerdere markten in het oosten van Nederland staat. Jouw taken bestaan uit het verkopen van kaas, zuivel en eieren op de markt en je geeft advies aan klanten.
De werktijden zijn op zaterdag van 8.30 tot 15.30 uur.

Hoe ziet je dag eruit?
Je stapt op je fiets richting de markt. Als je daar aankomt, om 8.30 uur is de kraam al opgebouwd en staat alles klaar. Jij kan meteen beginnen met verkopen. Je verkoopt de verschillende, kazen, zuivel en eieren.

Je luistert wat de klant wil, geeft hen advies over de producten en verkoopt de producten. Daarnaast doe je aan up-selling. Up-selling is proberen een klant meer te verkopen dan alleen de producten waar hij of zij voor kwam. Jij speelt in op de interesses van de klant door het aanbieden van vergelijkbare of bijpassende producten. Hoor je bijvoorbeeld dat een klant visite krijgt, dan probeer jij een extra stukje kaas te verkopen.

Veel klanten komen wekelijks terug en zal jij beter gaan leren kennen. Het is jouw taak om op hun wensen in te spelen.

Er zijn pieken, waarbij je het heel druk hebt met het helpen van klanten, maar je hebt ook rustige momenten waarop je alles weer kunt aanvullen en bijhouden. Aan het einde van jouw werkdag kan je om 15.30 uur weer naar huis gaan en heb je de zaterdagavond lekker voor jezelf. Je hoeft niet te helpen met het afbreken van de kraam.
Functiecriteria
Wat zoeken wij:
- Jij hebt ervaring met kassawerkzaamheden
- Jij bent representatief en houdt van klantcontact en klanten adviseren
- Jij vindt het geen probleem om buiten te werken
- Je bent woonachtig in de omgeving van Raalte

Houd je van aanpakken en heb je een open uitstraling? Dan pas jij in dit jonge team.

Wil jij niet iedere zaterdag werken maar om de zaterdag, dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.

Spreekt de functie je aan, reageer dan snel via de knop ‘solliciteren’. Voor vragen kan je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.> of bellen naar 055 356 2295.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Raalte Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Raalte