user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Cnc-draaier

Vacature Groenlo

Euro Planit
  • Euro Planit Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij CNC frezer?
200+ Werkgevers zoeken nu CNC frezers

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Groenlo zijn wij per direct op zoek naar een CNC draaier.
Het betreft een machinefabriek voor vervaardigen van fijnmechanische- en samengestelde onderdelen voor de automotive-, olie en gas-, en meet en regeltechniek markten. Onze opdrachtgever staat in de markt bekend om de excellente kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en het leveren van kleine en grote series aan producten. Ze zijn continue bezig met het optimaliseren van het machinepark en het doorvoeren van product en proces verbeteringen.

Als CNC draaier werk je aan verschillende proto’s en kleine series tot series van 1000 stuks. Je leest zelfstandig de tekeningen en zet deze om in een mircowerkvoorbereiding, je bent in staat jouw machine zelfstandig in te stellen en vervolgens je producten na te meten. Je bent een teamspeler die zorg draagt voor een optimaal productieproces. Je bent verantwoordelijk voor door jou geproduceerde producten voor een productiecel, waar je verantwoordelijk bent voor de microplanning.

In deze afwisselende en verantwoordelijke functie werk je in een open collegiale werksfeer. Wij bieden je een baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever, uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Neem dan snel contact op met Anne via het telefoonnummer 0575 55 55 18.
Functiecriteria
- Ruime aantoonbare ervaring als CNC draaier in de fijnmechanische industrie;
- Ervaring met 10 assige langdraai automaten;
- Ervaring met mitsubishi / fanuc besturing/ 3 kanalen;
- Ervaring met het werken met verschillende materialen zoals titaan, RVS, aluminium, messing, staal en diverse gereedschapstalen;
- Ervaring met het gebruik van meetgereedschappen;
- Goed technisch tekening kunnen lezen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Enthousiasme en passie voor het vak en dit over kunnen brengen aan anderen;
- In staat zijn gestructureerd en nauwkeurig te werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Groenlo Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Groenlo