user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Dakdekker / Installatiemonteur

Vacature Zutphen

Euro Planit
  • Euro Planit Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij installatiemonteur?
200+ Werkgevers zoeken nu installatiemonteurs

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Voor een familiebedrijf in de omgeving van Zutphen ben ik op zoek naar een installatiemonteur/dak-, lood- en zinkwerker. Ben jij op zoek naar een kleinschalig bedrijf waar je geen nummer bent maar waarbij een persoonlijke benadering voorop staat? Dan zoeken wij jou!

Het bedrijf is gespecialiseerd in de installatietechniek, wij zoeken een installatiemonteur / dak-, lood- en zinkwerker. Het bedrijf geeft advies op maat, installeert en onderhoud. Dit kunnen zowel klussen van korte als voor langere termijn zijn. Het bedrijf bestaat al tientallen jaren en is door de jaren heen in de familie gebleven. Doordat het een familiebedrijf is hebben alle collega’s nauw contact met elkaar. Iedereen weet precies welke rol hij/zij speelt in de organisatie en wat er van hem/haar verwacht wordt. De meeste medewerkers zijn hier dan ook al voor een langere periode werkzaam. Het is een hecht team van medewerkers.
Het betreft een vaste aanstelling bij goed functioneren. Daarnaast is het mogelijk je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van een training/cursus. Doordat het een klein team is zijn de dagelijkse taken zeer afwisselend. Is deze afwisseling voor jou een extra drijfveer dan ben jij de kandidaat die ik zoek!
Functiecriteria
Ik ben op zoek naar een kandidaat die (deels) voldoet aan de volgende criteria. - Afgeronde installatietechniek opleiding / ervaring met cv ketels;
- Ervaring met dak-, lood- en zinkwerk;
- Diploma VCA basis;
- Zelfstandig te werk kunnen gaan;
- Optie voor een auto van de zaak.

Salaris € 2.550,- bruto per maand.

Kun jij je helemaal vinden in de omschrijving van het bedrijf en de bijbehorende criteria? Aarzel dan niet en solliciteer snel en eenvoudig via onderstaande ‘solliciteren’ button. Voor vragen mag je altijd contact opnemen met Merel van der Kolk door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of door te bellen naar 06 - 230 34 284.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zutphen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zutphen