user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Projectleider

Vacature Zwolle

Euro Planit
  • Euro Planit Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

5 tot 10 projecten per week draai jij je hand niet voor om, jij houdt alle ballen in de lucht en je spreekt ook nog vloeiend Duits? Wij zijn op zoek naar een Projectleider in de omgeving van Zwolle. Bekijk onze vacature.

Het bedrijf
Onze opdrachtgever in de omgeving van Zwolle heeft een technisch product (metaal, hout, kunststof, elektra) wat op hun eigen productielocatie wordt gemaakt, van ontwerp, naar engineering tot productie en assemblage. Het bedrijf heeft ongeveer 150 medewerkers in dienst, is niet beursgenoteerd, heeft eigen directie, er zijn korte communicatielijnen, er heerst een nuchtere werkmentaliteit en de medewerkers zijn trots op hun werk.
De branche is dynamisch en de projecten die men uitvoert zijn kortcyclisch. Het bedrijf is internationaal georiënteerd en heeft hun klanten met name in Noord- en West Europa.

De functie
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het compleet uitwerken en het realiseren van de orders van de klanten, je bent de schakel tussen de klant en de productie.
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen klanten die regelmatig contact met jou opnemen om te bestellen. Jij zorgt ervoor dat je kunt anticiperen op de aanvragen en dat je de klant volledig ontzorgt. Daarbij heb je voornamelijk telefonisch contact met je klant en zorg je ervoor dat de aanvraag goed verwerkt wordt. Hierbij is interne communicatie van groot belang. Gemiddeld heb je 5 tot 10 projecten per week.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Projectleider:
· Plannen, organiseren, structureren, coördineren en communiceren;
· Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de, voornamelijk planninggestuurde, orders van de klanten;
· Je bent de spin in het web tussen de interne afdelingen (o.a., productie, inkoop, service en logistiek) en klanten;
· Je onderhoudt dagelijks het contact met de internationale (voornamelijk Duitse) klanten;
· Je vertaalt zelfstandig klantenorders van stuklijsten tot complete uitleveringen en maakt hierbij gebruikt van het ERP systeem (Microsoft AX) en Excel;
· Je rapporteert aan het Hoofd van het projectbureau.

Je werkt samen met 2 collega’s van de Project support en hierbij ben jij de kartrekker.


Functiecriteria

Jouw vaardigheden
· Hbo opleiding, bij voorkeur commercieel technisch (bijv. Technische bedrijfskunde);
· Je hebt aantoonbare werkervaring als Projectleider in een dynamische omgeving;
· Je hebt zeer goede kennis van Duitse taal en goede kennis van Engelse taal;
· Je bent communicatief, analytisch en cijfermatig sterk en hebt een technische affiniteit.
· Resultaatgericht, klantgericht, natuurlijk overwicht, commercieel, pro actief, doortastend, accuraat, ondernemerschap en probleemoplossend vermogen zijn termen die bij jou passen.

Procedure?
Euro Planit verzorgt de Werving & Selectie van deze vacature. Je zal direct een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd krijgen. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband.

Interesse?
Herken jij je in het profiel en spreekt de functie jou aan? Klik op de solliciteren-button.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Zwolle