user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Wil jij tegelzetter worden?

Vacature Arnhem

Maintec
  • Maintec
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Traineeship
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan! In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!Wél interesse, geen uitkering? Er bestaan andere mogelijkheden om de opleiding bouw te bekostigen. Denk aan outplacement of trajecten met behoud van uitkering. Bel ons voor meer informatie en wij lichten je graag meer toe.

lees meer

Gestelde eisen Wil jij iets moois afmaken en met een trots gevoel rondlopen en voldoe je aan de volgende eisen?• Je bent gemotiveerd en wilt hard werken• Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.• Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;

lees meer

Bedrijfsomschrijving In onze bootcamp tegelzetter van 4 weken leer je de basis van het vak. Als tegelzetter maak jij van saaie betonnen muren een puur kunstwerk. Tijdens je opleiding leer je van alles over het aanbrengen van tegels op wanden en vloeren, maar ook over specie, voegen, lijmen en tegels snijden. Aan de hand van tekeningen leer je tegels aan te brengen in keukens en badkamers, flatgebouwen, zwembaden of zelfs buiten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden na het behalen van een examen een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime baan en een marktconform salaris. Als puzzelaar & tegelzetter werk je vooral in de nieuwbouw en renovatie van huizen, kantoren en bedrijven. Jij maakt het mooi! Want je bekleed die saaie (betonnen) vloeren en wanden en brengt keramische-, natuurstenen-, of glazentegels aan. Over het algemeen werk je lekker binnen maar soms ook buiten. Het is wel makkelijk als je een beetje fit bent gezien je vaak moet bukken & tillen. Nog niet uitgeleerd? En ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld uitvoerder, géén probleem! Dat kan altijd nog.

lees meer

Contactpersoon Jeffrey Zwarts
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Arnhem