user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur Technische Dienst

Vacature Heerenveen

Maintec Heerenveen
 • Maintec Heerenveen
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Monteur Technische Dienst ben je werkzaam in de 5 ploegendienst en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van storings- of geplande onderhoudswerkzaamheden op mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied aan productie installaties en utiliteitsvoorzieningen.Het werk bestaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden. Werkzaamheden kunnen bestaan uit meet- en regeltechniek, procesbesturing (hardware en software) en elektronica. Kortom: Het is een veelzijdige functie, geen dag is hetzelfde. Onze opdrachtgever biedt ook ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Onder jou taken pakket valt;

 • Het oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties
 • Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud
 • Het uitvoeren van modificaties
 • Het analyseren van onderhoudbaarheid van aanpassingen, modificaties en nieuwbouw
 • Het beheren van afstellingen
 • Verantwoordelijk voor een goede overdracht van de installatie naar productie
 • Registreren van uitgevoerde werkzaamheden en administratieve afhandeling van onderhoudsactiviteiten
 • Deel nemen aan werkoverleggen

lees meer

Gestelde eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een mbo niveau 4 diploma richting Industriële-/ procesautomatisering, Elektrotechniek of Mechatronica. Je bent in bezit van VCA-VOL of bent bereid om deze te behalen en je hebt (gemiddeld) 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid en milieu staan bij jou hoog in het vaandel en samen met het bedrijf geeft jij een bijdrage aan de strategie dat gericht is op innovatie en duurzaamheid. Je houdt er van om zelfstandig en in teamverband te werken. Daarnaast sta je open om nog verder te leren d.m.v cursussen en opleidingen.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen en werk jij graag bij een groot internationaal bedrijf? Dan is deze baan bij dit bedrijf voor jou op het lijf geschreven.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een klant binnen de voedingsmiddelen industrie. Zij zijn werkzaam in ploegendiensten en HACCP en kwaliteit staan hoog bij hun in het vaandel.

 

 

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 36 uur p/w
36
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt eerst een contract bij Maintec en na gebleken geschiktheid word je overgenomen door het bedrijf. Het is een functie met de intentie om iemand een vast contract aan te bieden. Het salaris is afhankelijk van de werkervaringen en zal variëren tussen de € 2.500 - € 3.200 bruto per maand. Daarnaast ontvang je reiskosten en beschikt onze opdrachtgever over goede parkeergelegenheid. Zij hebben een toeslagpercentage wanneer er in toeslaguren wordt gewerkt en overwerktoeslagen voor de uren buiten je normale uren vallen.

Het bedrijf staat ook open voor eventueel aanvullende opleidingen of cursussen. Groei van werknemers vinden zij belangrijk.

 


Sollicitatieprocedure

Meer weten over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met ons en wij gaan graag met je in gesprek. 

lees meer

Contactpersoon Jeannette Saelman-Zweed
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Heerenveen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Heerenveen