user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Jachtkitter

Vacature Aalsmeer

Marnic uitzendbureau BV
  • Marnic uitzendbureau BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Jachtkitter. Als Kitter ben je verantwoordelijk voor het kitwerk aan boord van de jachten die op de werf in aanbouw zijn en het controleren van de kwaliteit hiervan. Je houdt je bezig met alle voorkomende kitwerkzaamheden aan bijvoorbeeld luiken, buitenmeubels, RVS en teakdekken. Het afkitten is belangrijk, want dit draagt bij aan het visuele aspect en zorgt ervoor dat het zoute water geen kans krijgt om schade aan te richten. Je bewaakt de kwaliteit van je werk en ziet toe op orde, netheid, Arbo en veiligheid.

lees meer

Gestelde eisen - MBO niveau 3,- minimaal 2 jaar ervaring als Kitter, in de jachtenbouw is een pré,. goede beheersing Nederlandse en Engelse taal,- je kan in team verband en zelfstandig werken,. je hebt oog voor detail en bent bereid om ook op andere locaties werkzaamheden te verrichten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: www.marnic-uitzendbureau.nl

Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst. Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

Aan de slag

Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Pay-rollen

Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen:
Drachten, Rotterdam en Zwolle.

Professioneel

Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie bij onze opdrachtgever. Bij goed bevallen is er kans op een vaste aanstelling. Interesse? mail je CV dan naar Jellie Huismans, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0512-544085.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Jellie Huismans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Aalsmeer