user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Operator

Vacature Lelystad

Marnic uitzendbureau BV
  • Marnic uitzendbureau BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl

Ben jij operator?
200+ Werkgevers zoeken nu operators

Bekijk vacatures
Beschrijving vacature Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een groot concern? Wij kunnen je dit bieden! Door voortdurende groei binnen de vestiging in Lelystad zijn we op zoek naar operators. Omschrijving van de functie:Als operator ben je na een gedegen inwerkperiode verantwoordelijk voor de veiligheid, orde en netheid, kwaliteit en productiviteit van een complexe en geautomatiseerde productielijn. Je ziet het als een uitdaging om dagelijks het maximale rendement uit je productielijn te halen. Hierbij geef je operationeel sturing aan enkele productiemedewerkers.Jouw taken en verantwoordelijkheden:* Bewaken van de veiligheid aan de productielijn* Bewaken van de kwaliteit van het product wat je produceert* Opvolgen van de productieplanning* Kennis van de gehele productielijn* Zeer gedetailleerde kennis van een jouw toegewezen deel van de productielijn als "equipment owner"

lees meer

Gestelde eisen * Je weet van aanpakken en hebt affiniteit met techniek* Je wilt jezelf graag ontwikkelen in de food-sector* Je houdt van orde- en netheid in jouw werk- en leefomgeving* Je hebt ervaring als operator binnen een productiebedrijf in de food-sector* Kennis van verbetermethodieken is een pré* Je beschikt over MBO werk-en-denk niveau; verkregen door: - Opleiding (bijvoorbeeld MBO niveau-3; HAVO met wis- en natuurkunde eventueel niet afgerond), of - Werkervaring* Je werkt gestructureerd, proactief en accuraat* Je bezit goede communicatieve vaardigheden

lees meer

Bedrijfsomschrijving KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: www.marnic-uitzendbureau.nl

Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst. Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

Aan de slag

Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Pay-rollen

Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen:
Drachten, Rotterdam en Zwolle.

Professioneel

Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
* Een interessante en uitdagende baan.* Een stabiele en groeiende organisatie.* Bij voldoende functioneren een vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd (vast dienstverband).* Een uitstekend basissalaris tot € 2450,- bruto per maand. Dit afhankelijk van opleiding en ervaring.* Een uitstekende vaste ploegentoeslag i.v.m. de 3-ploegendienst van 19.5% bovenop het vaste salaris.* Vakantietoeslag van 8% over het vaste salaris welke jaarlijks eenmalig wordt uitbetaald.* Volledige maandelijkse reiskostenvergoeding van alle kilometers woon-werk.* Verbeteren toekomstmogelijkheden door opleiding, training en overige ontwikkelingen.* Uitstekende pensioenregeling* Diverse collectiviteitskortingen op verzekeringenHeb jij ervaring als Operator, affiniteit met de levensmiddelen industrie en wil je jezelf graag ontwikkelen in deze functie?Stuur dan je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel met 06-15010516

lees meer

Contactpersoon Mevr. Liza Selles
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Lelystad