user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur technische dienst (ploegendienst)

Vacature Lelystad

Marnic uitzendbureau BV
  • Marnic uitzendbureau BV Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Je lokaliseert en verhelpt storingen op elektrotechnisch, besturingstechnisch en werktuigbouwkundig gebied aan productieapparatuur en installaties en je stelt vast of derden ingeschakeld moeten worden. Je voert preventief onderhoud uit aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige productieapparatuur en installaties a.d.h.v. werkopdrachten en inspectielijsten. Je registreert uitgevoerde werkzaamheden, urenverantwoording en bijzonderheden in het geautomatiseerde onderhoudssysteem Ultimo. Je doet voorstellen ter vermindering van het aantal storingen. Je geeft uitleg en instructie over machines aan operators. Je neemt deel aan verbeterprojecten. Je rapporteert aan de Manager Maintenance & RepairLet op: bij deze functie werk je in een 3-ploegendienst

lees meer

Gestelde eisen * Je beschikt over een MBO 4 diploma Techniek, Electro, WTB of besturingstechniek met aanvullende cursussen op het gebied van pneumatiek of hydrauliek* Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie* Kennis van PLC's en programmering (siemens S7) is een pré* Kennis van verpakkingsmachines is een pré* Kennis van robotprogrammering is een préJij versterkt jouw team door:* Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel* Je hebt een pro actieve houding en bent flexibel* Je bent communicatief vaardig

lees meer

Bedrijfsomschrijving KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: www.marnic-uitzendbureau.nl

Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst. Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

Aan de slag

Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Pay-rollen

Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen:
Drachten, Rotterdam en Zwolle.

Professioneel

Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
Sollicitatieprocedure
* Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving.* Een prachtige baan bij een groeiende en stabiele organisatie.* Een prettige werksfeer en leuke collega's.* Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. * De functie is ingedeeld in schaal 8 van de de CAO, het salaris ligt tussen de € 3.000, en de € 4.800,- bruto per maand obv 37,5 uur per week en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Dit is inclusief de vaste ploegentoeslag van 19,5% * De reiskosten worden volledig vergoed.Ben jij de Monteur Technische Dienst die we zoeken? Dan kun je bellen met 06-15010516 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Liza Selles
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. Lelystad