inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature vestigingsmanager Rotterdam - Rotterdam

2017-01-11

Vacature in Rotterdam

  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Vestiging Rotterdam is op zoek naar een vestigingsmanager!

Deze job kenmerkt zich door werken in een dynamische omgeving met een no-nonsense cultuur. Marnic richt zich in Rotterdam op de jacht- en scheepsbouw, zware constructie bouw, on- en offshore, bruggen- en kranenbouw, petrochemie en bouw gerelateerde bedrijven.

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de vestiging en ben je zelf ook administratief en commercieel actief. Je neemt deel aan de maandelijkse mt-vergaderingen en rapporteert rechtstreeks aan de directeur/eigenaar.
Deze functie stelt hoge eisen aan je op het gebied van commercie, verantwoordelijkheid, flexibiliteit en integriteit. Om deze full time functie goed te kunnen uitoefenen is een HBO opleiding en kennis van de uitzendbranche vereist.

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en behalen van de commerciële en operationele doelstellingen van jouw vestiging. Je bent een people manager die elke dag het beste uit zijn team haalt, met als doel het resultaat naar een hoger niveau te tillen. Je bezoekt bestaande en nieuwe klanten, coacht en motiveert je collega's en rapporteert direct aan de directeur/eigenaar. Als inspirerende coach moedig je jouw 'spelers' aan wanneer dat nodig is.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
* Je bezoekt bestaande en nieuwe potentiële klanten.
* Je geeft dagelijks leiding aan een klein team van enthousiaste intercedenten
* Je haalt nieuwe klanten binnen teneinde het klantenportfolio te vergroten.
* Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en opstellen van de jaarplannen.
* Je voert beoordelings- en evaluatie gesprekken met al jouw medewerkers/sters, dus ook met uitzendkrachten

Gestelde eisen

* Een avontuurlijk ingesteld persoon die denkt in kansen en oplossingen.
* Je hebt 1 tot 2 jaar management ervaring binnen de uitzendbranche.
* Je hebt management skills, je bent handig met social media en je hebt de gave om onder druk prioriteiten te stellen.
* Je hebt een proactieve houding en je bent een doorzetter.

Bedrijfsomschrijving

Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst. Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

Aan de slag

Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Pay-rollen

Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen:
Drachten, Rotterdam en Zwolle.

Professioneel

Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Salarisinformatie Salaris in overleg

salaris is in overleg en afhankelijk van ervaring en opleidingen

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleidingSollicitatieprocedure

* Een zeer goed fundament voor jouw verdere carrière.
* Een mooie zelfstandige functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie.
* Goed arbeidsvoorwaardenpakket zoals een leaseauto, gunstige pensioenregeling, 25 vakantiedagen,
* Ruime opleidingsmogelijkheden

Lijkt het je leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie een korte videomotivatie van maximaal 1 minuut via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Mevr. Liza Selles
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Rotterdam Bekijk alle 3.585 vacatures