inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Afdelingshoofd centrale service - Rotterdam

Vacature in Rotterdam

  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als afdelingshoofd van de Centrale Service van een bedrijf is de steigerbouw ben je verantwoordelijk voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf.
Je bent met het team verantwoordelijk voor de Customer Service Desk. Zij zijn het eerste aanspreekpunt van dealers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de afdeling Magazijn en Logistiek. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de in- en uitgangscontrole van de handelsproducten. Je bent verantwoordelijk voor de werkplaats. Zij doen het onderhoud en de reparaties aan de hangbruginstallaties. Tevens verzorgen zij de inspectie van takels en valbeveiliging. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de afdeling inspectie. De inspecteurs keuren/repareren op locatie steigers, ladders, trappen, valbeveiligingsmateriaal en elektrisch gereedschap.

Gestelde eisen

* Afgeronde HBO opleiding in de richting techniek
* Aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie
* Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in wood en geschrift
* Affiniteit met techniek en bouw
* Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van werken op hoogte
* In het bezit van VCA VOL
* Kennis van ERP systemen
* Woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Bedrijfsomschrijving

KIJK OOK OP ONZE WEBSITE: www.marnic-uitzendbureau.nl

Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst. Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

Aan de slag

Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden. Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.

Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten:
Uitzenden
Detacheren
Werving en selectie
Pay-rollen

Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen:
Drachten, Rotterdam en Zwolle.

Professioneel

Marnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie. Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Salarisinformatie Salaris in overleg

salaris is in overleg en afhankelijk van ervaring en opleidingen

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleidingSollicitatieprocedure

Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan je motivatie + cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Maud Vrijens

Contactpersoon Mevr. Liza Selles
038-4213070
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Rotterdam Bekijk alle 3.681 vacatures