user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Olympia https://cdn.werkzoeken.nl/werkgever_groot/5107/77b27e84bded525b4003f8880103d05e/
Mercuriusplein 1
2132HA Hoofddorp Noord-Holland NL

023 583 70 00
Olympia
Score: 9.5
Stemmen: 58

Olympia

Mercuriusplein 1, Hoofddorp

Olympia
  • Olympia
  • Hoofddorp
  • 51 - 250 medewerkers
  • 023 583 70 00

Olympia geeft werk betekenis
Wij zijn Olympia. Ons werk is werk. Wij werken aan werk dat ertoe doet.

Stel je voor, dat we als organisaties, als werkgevers en medewerkers, voortdurend stil staan bij de betekenis van het werk dat we doen. Dan maken we andere keuzes. We delen meer kennis. We gaan bewuster met onze omgeving om. We leren ons leven lang. We doen werk dat ertoe doet, omdat we weten waarom we het doen.
Werk dat ertoe doet

Dagelijks bieden wij werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken werk van hun werk. We maken werk van het verbinden van mensen met werk waar zij gelukkig van worden, waar ze goed in zijn. We helpen te veranderen als de wereld verandert. We maken werk van ontwikkeling. Door mensen hun drijfveren en talenten te laten ontdekken. Door ze te verbinden met een werkgever waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Met banen, werkstages, kennis en opleidingen. Omdat we willen dat mensen ook de komende twintig jaar werk hebben, dat ertoe doet.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Want als je weet waarom je iets doet, neemt de waarde enorm toe.
Altijd in de buurt

We bestaan nu 49 jaar. En met ruim 130 vestigingen zijn we altijd in de buurt om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 collegas, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers.

Werk van betekenis
Omdat wij allemaal een unieke waarde hebben die wij tot uitdrukking kunnen brengen via ons werk. Omdat wij kiezen voor werk van betekenis. Daarmee maken we samen het verschil, en weten we dat wat we doen, ertoe doet. Zo doen wij werk dat we aan de volgende generatie uit kunnen leggen.

Werken bij Olympia? Geen openstaande Vacatures
Bekijk vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Bedrijven
  3. Hoofddorp