user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

2XPR B.V. (Appic & Partyflock)
Europalaan 400
3526KS Utrecht Utrecht NL

0633821143
2XPR B.V. (Appic & Partyflock)
Score: 8.6
Stemmen: 13

2XPR B.V. (Appic & Partyflock)

Europalaan 400, Utrecht

  • 2XPR B.V. (Appic & Partyflock)
  • Utrecht
  • 11 - 50 medewerkers
  • 0633821143
Bekijk vacatures

Over 2xpr BV..

2xpr BV is het bedrijf achter bekende uitgaansmerken als Partyflock (www.partyflock.nl) en de Appic app, en bereikt maandelijks meer dan 1 miljoen jongeren die op zoek zijn naar festivals en andere feesten.

Over Appic..

Appic is de meest complete uitgaansapp van Nederland. Het doel van de Appic app is om haar gebruikers actief mee te nemen in het feest/festival gevoel gedurende de hele levens cyclus, van het vinden van het perfecte feestje, tot en met de fotos en de after movie. Zo willen we gebruikers helpen om Appic memories te creëren. Om gebruikers die beleving te geven biedt de app naast alle informatie die de bezoeker nodig heeft op en voor het evenement, ook nog de mogelijkheid om met andere gebruikers in contact te komen, te zien waar vrienden heen gaan, tickets te winnen voor festivals en evenementen, en hebben we een Appic shop waar onze gebruikers (met korting) tickets kunnen kopen. Dankzij dit complete palet aan functionaliteiten in combinatie met het sociale element zijn de gebruikers van Appic zeer actief en Loyaal. De app is midden 2015 gelanceerd en telt al meer dan 300.000 unieke gebruikers, waarvan er dagelijks vele duizenden actief zijn.

Deze data gebruiken we om organisaties te helpen om meer tickets te verkopen en meer inzicht te krijgen in haar bezoekers.

Over Partyflock..

Partyflock is met meer dan 1,1 miljoen unieke bezoekers de meest complete uitgaansagenda van de Benelux. De combinatie tussen het bereik en de data waar Partyflock over beschikt maakt Partyflock naast Appic het meest toonaangevende uitgaansplatform van Nederland.

Werken bij 2XPR B.V. (Appic & Partyflock)? 1 openstaande Vacature
Fulltime ondernemende Account Manager met interesse voor de evenementenbranche
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
2XPR B.V. (Appic & Partyflock) - Utrecht
Bekijk vacatures
  1. Werkzoeken.nl
  2. Bedrijven
  3. Utrecht