Contact

DOCFactory https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bd6ba287028b282737bee08da5b628882b3eb02f0e3170c2.jpg
Laan van Vredenoord 33
2289DA Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL

0708200371
Score: 9.5
Stemmen: 60

DOCFactory

Vacatures & Werken bij DOCFactory

DOCFactory
Bekijk vacatures

Het informatiemanagement maakt de laatste jaren een grote verandering door. De traditionele analoge informatiesystemen maken plaats voor geavanceerde digitale systemen. Vooral in deze overgangssituatie van papier naar digitaal is kennis van beide systemen essentieel en onmisbaar.

Deze kennis is volop aanwezig bij DOCFactory, deskundigen op het gebied van informatie- en archiefmanagement. DOCFactory hanteert een realistische en persoonlijke aanpak, om samen met de klant tot de beste oplossingen te komen.

De mensen van DOCFactory weten als geen ander waar het organisaties om gaat inzake hun informatievoorziening : een professionele maar bovenal realistische en praktische benadering van de materie. Zaken niet moeilijker maken dan ze zijn, met een frisse blik vraagstukken op het gebied van informatiemanagement tegemoet treden, en er open met de klant over van gedachten wisselen.

DOCFactory is deskundig op het gebied van strategie, advisering, detachering, inspecties, onderzoek, verandermanagement, auditing, projectbegeleiding, coaching, interim management, bewerking en digitalisering.

DOCFactory Vacatures > 1 openstaande Vacature
Informatiespecialist Documentaire Informatievoorziening (DIV)
Rijswijk (ZH) HBO 32 - 40 uur
DOCFactory
Bekijk vacatures