inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Quality Engineer | Eindhoven | Plaatbewerking | MOOIE BAAN | 3.100 - 4.400 - Eindhoven

Vacature in Eindhoven

WR
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 36-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je bent minimaal in het bezit van een afgeronde technische MBO-opleiding, voorkeur richting werktuigbouwkunde Je hebt een aantal jaren werkervaring binnen een kwaliteitsafdeling in een productieonderneming. Je hebt goede kennis van productieprocessen in de metaal (in het bijzonder plaatwerk) en kennis van controlemethoden en meetgereedschappen. Je beschikt over een probleemoplossend en analytisch vermogen en je bent in staat om nauwkeurig te werken. Daarnaast heb je kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Basiskennis van ISO 9001 en 14001 normen zijn noodzakelijk. Kennis van ISO 3834, Lean-manufacturing en Six Sigma zijn een pré.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je woont in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Roermond.

Gestelde eisen

Je bent communicatief vaardig, kunt goed in teamverband werken en vindt het belangrijk jezelf op professioneel gebied te blijven ontwikkelen.

Bedrijfsomschrijving

Voor de vacature als Quality Engineer Eindhoven Plaatbewerking ga je het volgende doen: Zowel voor klanten als intern ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het gestructureerd afhandelen van klantklachten (volgens 8D-methodiek). Je signaleert en analyseert kwaliteitsverbeteringsmogelijkheden en lost deze op met betrokkenen. Je draagt op deze manier bij aan het optimaliseren van de werkprocessen. Bij kwaliteitsverbeteringsprojecten fungeer je zelf als projectleider. Je bent aanspreekpartner voor werkvoorbereiding en engineering op het gebied van kwaliteit. Je maakt deel uit van een projectteam of bent projectleider bij introductie van een nieuw product/productgroep/project. Je beoordeelt/keurt producten conform vastgestelde procedures en specificaties. Indien noodzakelijk stel je deze zelf op. Je meet en beoordeelt producten en begeleidt productiemedewerkers tijdens procesmetingen. Je organiseert kwaliteitsaudits en voert deze uit. Je ondersteunt de Quality Manager bij de realisatie/implementatie van het kwaliteitsbeleid binnen de organisatie.Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.Wij zijn een middelgrote onderneming gericht op het produceren van fijn-mechanische plaatwerk producten. Wij onderscheiden ons door een vernieuwende benadering en een product van topkwaliteit!Op de werkvloer is er een positieve sfeer. Iedereen zet zijn schouders eronder om een goed product af te leveren. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Quality Engineer, die past in deze rol. 

Salarisinformatie Salaris in overleg

4500

Extra informatie Dit wil je

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering Solliciteer nu

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Contactpersoon De heer de Ruiter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere banen in regio Eindhoven Bekijk alle 2.116 vacatures