user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Weekend vrachtwagenchauffeur buitenland verschillende diensten mogelijk!

Vacature Maasdijk

IQ Select
 • IQ Select Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • 1 - 3 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor een prachtig en professioneel familiebedrijf zijn wij op zoek naar meerdere weekend chauffeurs op een vaste basis. Er zijn verschillende diensten en tijden mogelijk vanaf 2 dagen tot fulltime, het betreft voornamelijk avond/nachtwerk. Het is een modern bedrijf die zich gespecialiseerd heeft op alle vormen van transport waarbij het echte specialisme toch ligt op het vervoeren van groente, fruit, bloemen en planten.

Ze hebben een uiterst modern wagenpark en ze rijden naar alle uithoeken van Europa met vaste lijndiensten naar Frankrijk en groepage vervoer naar oost Frankrijk en Duitsland.

Ze hebben verschillende standplaatsen onder andere in Maasland, Venlo, Duitsland en Belgie. Echter kun je vanuit heel Nederland reageren, omdat je tijdens je werkweek de gehele tijd weg bent.

Heb jij ervaring met een vrachtwagen als internationaal chauffeur en in het bezit van CE rijbewijs en heb je geen moeite met het rijden in de avond/nacht? Weet je van aanpakken en heb je een flexibele instelling en ben je opzoek naar vast werk en niet alleen voor de zomerperiode? Reageer dan snel door je CV te mailen naar info@iqselect.nl of door te bellen naar 0180-745747.

lees meer

Gestelde eisen
 • CE rijbewijs
 • Bestuurderskaart
 • Ervaring als internationaal chauffeur
 • Goed tegen avond/nachtwerk kunnen
 • Ervaring met het rijden van gekoelde producten is een pre
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO TLN

lees meer

Bedrijfsomschrijving

IQ Select als werkgever:

Het beste uit mensen en organisaties.

Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. Wij staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling, waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.

Als regionale vestiging staan we midden in de wereld van werkbetrokkenheid. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen en dragen daarbij zorg voor onze medewerkers. Zo vormen wij de motor achter een gezonde en prettige werksfeer voor zowel de medewerker als voor de organisatie.

Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling. Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft, maar het is óók onze passie: om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.

IQ Select - Werkt voor u

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon IQ Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Maasdijk
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Maasdijk