user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Gezocht distributie bakwagen chauffeurs voor in het Westland!

Vacature De Lier

IQ Select
  • IQ Select Bedrijfsprofiel
  • LBO / VMBO of hoger
  • 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Gezocht distributie bakwagen chauffeurs voor in het Westland!

Voor een van de leukste familiebedrijven in het Westland zijn we opzoek naar meerdere bakwagenchauffeurs die per direct aan de slag kunnen. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de informele gezellige sfeer, waarbij er wel gewerkt wordt op zijn Westlands. Dus ken jij het gebied goed en ben jij opzoek naar een goede en leuke opdrachtgever meld je dan snel aan! Voor dit mooie nationale werk vervoer je onder andere groente en fruit, het lossen gebeurt door middel van een elektrische pompwagen dus fysiek is het niet zwaar.

Mocht je verder nog vragen hebben of wil je reageren dan kan dit via info@iqselect.nl of bellen 0180-745747.

lees meer

Gestelde eisen

Jij bent in het bezit van:

-Rijbewijs C

-Code 95

-Ervaring in de distributie

-Kennis van het gebied Westland

-Flexibele instelling en een leuke persoonlijkheid

-Het visitekaartje zijn van dit mooie bedrijfArbeidsvoorwaarden

Salaris conform cao TLN

lees meer

Bedrijfsomschrijving

IQ Select als werkgever:

Het beste uit mensen en organisaties.

Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. We staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.

Als regionale vestiging staan we midden in de wereld van werk betrokkenheid. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen, dragen daarbij zorg voor onze medewerkers. Op deze wijze vormen wij zo de motor achter een gezonde en prettige werksfeer voor de medewerker en organisatie.

Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling. Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.

IQ Select - Werkt voor u

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon IQ Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio De Lier
  1. Werkzoeken.nl
  2. Vacatures
  3. De Lier