user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Vrachtwagenchauffeurs gezocht omgeving Rotterdam!

Vacature Rotterdam

IQ Select
 • IQ Select Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • 1 - 3 jaar ervaring
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het gaat hier om het mooie werk, waarbij je met de vrachtwagen aan het rijden bent door heel Nederland. Voor een prachtig groot logistiek AGF bedrijf met een geweldige werksfeer in de regio Rotterdam zoeken wij chauffeurs met ervaring op de trekker met rijbewijs CE. Het bedrijf is zeer trots op zijn mooie materiaal en zoeken chauffeurs die dit ook belangrijk vinden. Er zijn verschillende diensten en tijden mogelijk. De medewerkers die voor dit bedrijf werken, zijn er ontzettend trots op om hier voor te werken en werken hier dan ook met veel plezier.

Wil jij als chauffeur ook onderdeel uitmaken van dit mooie bedrijf? Reageren dan door je CV te mailen naar info@iqselect.nl of door te bellen naar 0180-745747.

lees meer

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van:

 • Rijbewijs C/E
 • Digipas / Digitale chauffeurspas
 • Klantgerichtheid
 • Minimaal 1 jaar ervaring op CE
Arbeidsvoorwaarden

Conform CAO TLN

Bedrijfsomschrijving

IQ Select als werkgever:

Het beste uit mensen en organisaties.

Met tientallen jaren ervaring in de branche speelt IQ Select een actieve rol in de arbeidsmarkt. Wij staan voor de mensen en organisaties waar wij voor werken met een actieve en menselijke instelling, waarbij een goede samenwerking en gelijkwaardigheid de boventoon voert.

Als regionale vestiging staan we midden in de wereld van werkbetrokkenheid. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen en dragen daarbij zorg voor onze medewerkers. Zo vormen wij de motor achter een gezonde en prettige werksfeer voor zowel de medewerker als voor de organisatie.

Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten medewerkers tevreden aan het werk, dit is ook onze ultieme doelstelling. Dit is wat wij doen bij IQ Select, niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft, maar het is óók onze passie: om samen te werken met tevreden medewerkers en organisaties.

IQ Select - Werkt voor u

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon IQ Select
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures in regio Rotterdam
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Rotterdam