user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verzorgende PG dagbehandeling 22,5 uur

Vacature Utrecht

AxionContinu
 • AxionContinu Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 22 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Je bent trots op jouw vak en gedreven om cliënten de beste zorg te leveren. Als Verzorgdende IG werk je in woonzorgcentrum Koningsbruggen, een kleinschalige locatie voor ouderen met dementie. Hier wordt moderne zorg gegeven naar de wensen van de cliënt. Wij bouwen aan goede zorg om trots op te zijn. Alle medewerkers in de zorg krijgen een cursus 'Belevingsgerichte zorg'. Net zo belangrijk vinden we creativiteit en een actieve innovatieve houding. Als je open staat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen en hard wilt werken aan een steeds beter leefklimaat voor onze bewoners, ben je hier helemaal op je plaats!

We hebben ruimte voor een contract van 22,5 uur (drie dagen van 7,5 uur), waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is.Wil je eerst een dag vrijblijvend meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg). Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

lees meer

Gestelde eisen Jouw functie
Je bent samen met de collega?s in jouw team verantwoordelijk voor de zorg voor de bewoners. Je zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteunt ze waar nodig. Ook begeleid je een aantal leerlingen en stagiaires.Jij:
 • bent (binnenkort) in het bezit van een diploma van een beroepsrelevante opleiding op MBO-niveau 3 Verzorgende
 • hebt kennis van verpleegtechnisch handelen
 • houdt jouw vakkennis bij door het lezen van vakliteratuur en het volgen van cursussen


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zorg en Welzijn. Wij bieden jou FWG schaal 35
 • Naast het maandelijks salaris ontvang je vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en een eindejaarsuitkering (7,4% van jouw jaarsalaris).
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand
 • En? wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.


Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren door te klikken op de sollicitatiebutton!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment tel. 030 - 282 22 88.

AxionContinu. Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Koningsbruggen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht