user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Helpende 3 uur Oproep

Vacature Utrecht

AxionContinu
 • AxionContinu Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Grenzend aan het mooie park Transwijk in Utrecht ligt De Parkgraaf, het centrum voor revalidatie en herstel. In De Parkgraaf wordt zorg en therapie geboden aan revalidanten die herstellen na ziekte, een operatie of een behandeling in het ziekenhuis. De Parkgraaf is daarbij gespecialiseerd in de doelgroepen CVA, COPD en complexe orthopedie. Vanuit de visie´Alles is revalidatie? staat het gehele verblijf van onze revalidanten in het teken van hun herstel. Gastvrije, deskundige medewerkers zorgen ervoor dat zij zowel tijdens dagelijkse bezigheden als tijdens zorg- en therapiemomenten werken aan hun revalidatieproces. Wij zijn op zoek naar échte vakmensen of studenten verpleegkunde, die alles in het werk willen stellen om revalidanten hierin te ondersteunen. Persoonlijke aandacht staat daarbij vanzelfsprekend centraal. 
 
 

lees meer

Gestelde eisen De functie
Je assisteert als oproepkracht bij de zorgverlening aan onze revalidanten. Het gaat met name om vervanging bij ziekte en vakantieverlof. Ook studenten zijn van harte welkom om te reageren.
Functie-eisen
Kennis en vaardigheden gericht op het uitvoeren van verplegende en begeleidende werkzaamheden een diploma Helpende of studerend voor Verpleegkunde. Vaardigheden als respect, tact, geduld, aandacht geven, goed luisteren, kunnen converseren en betrokkenheid tonen zijn een vereiste.


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 30.
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.
Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. 
 AxionContinu. Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon De Parkgraaf
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht