user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Huishouding 20 uur (Tijdelijk)

Vacature Utrecht

AxionContinu
 • AxionContinu Bedrijfsprofiel
 • LBO / VMBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Je hebt plezier in huishoudelijk schoonmaakwerk. Je biedt als medewerker huishouding hulp in de huishouding aan cliënten die niet meer in staat zijn om dit zelf te doen. Je vindt het gezellig om een gesprekje te voeren met de cliënten. Daarnaast kun je goed bepalen wat er per week in huis moet gebeuren en luister je naar wat de cliënt van je vraagt. Tevens heb je een belangrijke signaleringsfunctie voor het welzijn van de cliënt.We kunnen je een contract bieden voor 20 uur in de week. Het gaat om een tijdelijk contract tot en met eind 2019.Jouw functie
In een schone, frisse omgeving, voelen gasten zich welkom. Het bepaalt ook in grote mate hun tevredenheid. Jij zorgt voor opgemaakte bedden en blinkend schone gastenkamers. Je maakt makkelijk contact met gasten, gastvrijheid zit in jouw DNA en je zet net dat stapje extra waardoor je gasten verrast. Je vult schoonmaakmiddelen en benodigde materialen voor de werkwagen aan en houdt de materialen schoon en ordelijk.

lees meer

Gestelde eisen
Functie-eisen
We verwachten van jou dat je ervaring hebt met schoonmaken, netjes en zorgvuldig bent en goed overweg kunt met onze (oudere) cliënten. We gaan er van uit dat je kunt inspelen op steeds veranderende situaties.
Daarnaast vragen wij:
 • Goede sociale vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • VMBO niveau
 

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden 
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg FWG 15 (? 1.592,10 - ? 2.131,18 op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring).
 • Hier bovenop ontvang je een vakantietoeslag van 8% en eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Daarnaast heeft AxionContinu goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een tegemoetkoming in de reiskosten conform cao, een persioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn en aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.
Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dit kan heel eenvoudig door enkele vragen te beantwoorden op ons online sollicitatieformulier. Klik hiervoor op Solliciteer nu!
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact via: 030 ? 282 22 88.

AxionContinu. Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon De Ingelanden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht