user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Wondverpleegkundige 28-32 uur

Vacature Utrecht

Utrecht Stad
 • Utrecht Stad
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 28 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Ben jij de expert in wondzorg en wil jij onze wijkteams op dit gebied ondersteunen? En vormt het opbouwen en onderhouden van samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en het helpen opzetten en verbeteren van het wondbeleid binnen onze organisatie voor jou een mooie uitdaging? Dan heten wij jou graag welkom als nieuwe collega.Wij hebben ruimte voor een contract tussen de 28-32 uur waarbij direct een vast contract tot de mogelijkheden behoort.Wil je graag vrijblijvend een dag meelopen? Stuur jouw CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg). Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

lees meer

Gestelde eisen Jouw functie
Je observeert en monitort de wonden van de cliënten en stelt in overleg behandelplannen op. Je geeft informatie aan cliënten over de verzorging van hun wonden. Je vind het leuk om zelfstandig te werken en je collega´s in de wijkteams te ondersteunen met jouw expertise op dit gebied. Ook ben je werkbegeleider voor collega´s in opleiding tot wondverpleegkundige. Je denkt graag mee over hoe we ons beleid op het gebied van wondzorg kunnen verbeteren en zorgt voor het opbouwen en onderhouden van samenwerking met huisartsen en ziekenhuizen.

Jij
 • bent HBO verpleegkundige, in het bezit van een afgeronde opleiding wondverpleegkundige en BIG geregistreerd
 • bent proactief, houdt van een dynamische werkomgeving en kunt jouw werk goed organiseren.
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
AxionContinu biedt jou een werkomgeving met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met collega?s die graag innoveren.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 50 (? 2.468,58 - ? 3.582,26 euro op basis van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
 Nieuwe medewerkers vragen wij een verklaring omtrent gedrag. Deze vacature wordt gelijktijdig intern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over dit verhaal? Solliciteer dan of bel Shanta Balgit, manager wijkverpleging, mobiel 06-10568194 (woensdag afwezig) voor meer informatie.  AxionContinu. #Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Utrecht Stad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht