user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verzorgende Zorghotel 16-32 uur

Vacature Utrecht

AxionContinu
 • AxionContinu Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature In Domstate, ons nieuwe zorghotel & behandelcentrum dat in het voorjaar van 2018 is geopend, heerst een sfeer van 'wellness' en niet van 'illness'. Wij geloven namelijk dat revalideren prettiger en beter gaat in een omgeving die aandacht, comfort en rust uitstraalt. Ons zorghotel biedt plaats aan 42 gasten met een indicatie voor eerstelijns verblijf of geriatrische revalidatiezorg (vooral gasten met een orthopedische, oncologische of interne indicatie). In Domstate is revalidatie topsport. Iedereen - van de receptionistes tot medewerkers in de zorg, van behandelaren tot het horecapersoneel - is daarbij betrokken. Samen vormen we één team met één taak: gasten waar nodig ondersteunen zodat zij zo goed mogelijk herstellen.Wij kunnen je een contract tussen de 16 - 32 uur bieden, waarbij direct een vast contract een mogelijkheid is. Het aantal uur overleggen we graag met jou persoonlijk. Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.Wil je graag eerst vrijblijvend een dag meelopen? Stuur je CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg). Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. 

lees meer

Gestelde eisen Jouw functie
Buiten de lijntjes kunnen kleuren, het nét even anders willen doen om de beste zorg te bieden aan de gast, dát is wat wij het belangrijkst vinden. Gastvrijheid zit in jouw verzorgend DNA en je bent als geen ander in staat om de ultieme gastervaring te creëren. Je laat de zorg perfect aansluiten op de revalidatiedoelen van de gast. Je werkt daarbij samen met verschillende disciplines, weet mensen te verbinden en kunt je helemaal vinden in het motto 'één team, één taak'. Je organiseert je werkzaamheden slim en bouwt actief mee aan de ontwikkeling van het zorgteam naar een zelforganiserend team.Jij:
Je bent trots op je vak en gedreven om op viersterrenniveau zorg te leveren. Met plezier help jij de gasten dat stapje verder in hun revalidatie en denk je actief mee over hoe we het dagelijks reilen en zeilen in het hotel optimaal laten verlopen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je in het bezit zijn van een diploma Verzorgende IG of je studeert binnenkort af.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor je persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden. Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne opleiding Verpleegkundige niveau 4.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 35
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer.
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Ook zijn wij wettelijk verplicht onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden.
Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Klik hiervoor op de sollicitatiebutton!Heb je vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment via tel. 030 - 282 22 88. AxionContinu. #Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Domstate Zorghotel en Behandelcentrum
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Utrecht