user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Verpleegkundige in de wijk 16-32 uur

Vacature IJsselstein

Axion Continu
 • Axion Continu
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 16 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de verpleegkundige die wij zoeken, valt een heleboel te zeggen. Laten we beginnen met wat wij het belangrijkste vinden: hoe je in het leven en (dus) in je werk staat. We vinden namelijk dat dat heel veel uitmaakt. De verpleegkundige die wij willen hebben, gaat altijd uit van wat er wél kan. Vindt dat het glas per definitie halfvol is en niet half leeg. Als je zó in elkaar zit, dan ben je bij ons heel erg op je plek.

Wil je graag eerst vrijblijvend een dag meelopen? Stuur je CV in via de sollicitatiebutton en vermeld dit bij de opmerkingen.Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg). Wij zijn 'optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. 

lees meer

Gestelde eisen Jouw functie
Als verpleegkundige in de wijk stel je het ondersteuningsplan op binnen de financiële kaders en wet- en regelgeving. Je bent de schakel in de zorg tussen de cliënt, mantelzorgers, professionals en vrijwilligers. Je draagt verantwoordelijkheid voor de organisatie van de zorg rondom de cliënt en je ondersteunt de cliënt met aandacht op eigen regie en zelfmanagement. Je voert verpleegtechnische handelingen uit in midden tot hoog complexe situaties en schakelt zo nodig specialistische hulp in. Je begeleidt cliënt bij het ziekte/veranderingsproces en mogelijke psychische en psychosociale problematiek.Jij:
 • bent in het bezit van een diploma van een relevante beroepsopleiding MBO niveau 4 verpleegkunde
 • houdt kennis op peil door het bijhouden van vakliteratuur, bij- en nascholing. 


Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
Wij hebben ruimte voor een contract van 16 tot 32 uur. Het aantal uur overleggen wij graag persoonlijk met jou. Direct een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou FWG schaal 45.
 • Hier bovenop ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
 • En... wij verrassen je regelmatig met iets leuks!
Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht om onderzoek te doen naar jouw arbeidsverleden. Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!Heb je vragen? Neem dan contact op met Team Recruitment via tel. 030 - 282 22 88.
AxionContinu. #Optimisten in de zorg.Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon IJsselstein
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio IJsselstein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. IJsselstein