user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature (Eerste) Bedrijfsautotechnicus

Vacature Dordrecht

Young Engineering
 • Young Engineering Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de vacature (Eerste) Bedrijfsautotechnicus. Binnen deze functie werk je in een moderne werkplaats aan twee A-merken trucks en ben  je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Zelfstandig diagnose stellen bij technische problemen en ervoor dragen dat klanten veilig en probleemloos hun kilometers kunnen maken;
 • Opsporen van storingen met behulp van geavanceerde diagnose apparatuur:
 • Herkennen van klantenklachten en deze vertalen naar een technische oplossing;
 • Als (Eerste) Bedrijfsautotechnicus verricht je de werkzaamheden aan de Trucks binnen een moderne werkplaats.

lees meer

Gestelde eisen Voor de vacature (Eerste) Bedrijfsautotechnicus zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in de volgende profielschets:
 • Je beschikt bij voorkeur over een (Eerste) Bedrijfsautotechnicus diploma (EBAT), kandidaten met een MBO diploma richting Automonteur, Elektrotechniek, Mobiele Werktuigen of vergelijkbare nodigen wij ook uit om te solliciteren.
 • Je hebt in werkervaring in elektrotechnische, mechanische en bij voorkeur ook hydraulische werkzaamheden;
 • Je bent flexibel ingesteld en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Als persoon ben je: initiatief, klantgericht en een teamplayer die kan samenwerken met de beste professionals;
 • Tachograaf, rijbewijs C (E) en APK bevoegdheid (sterke pré).
Wij nodigen starters ook uit om te solliciteren! Heb je een BAT opleiding en ben je op zoek naar een BBL opleiding EBAT? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren! 

Arbeidsvoorwaarden
Voor de functie van (Eerste) Bedrijfsautotechnicus zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden in combinatie met een informele en collegiale werksfeer. Ook bieden wij in samenwerking met onze opdrachtgever een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden en een passend salaris (max €3500, afhankelijk van kennis en kunde). Als (Eerste) Bedrijfsautotechnicus kom je te werken in een professionele, dynamische organisatie.Zomaar een aantal redenen om als (Eerste) Bedrijfsautotechnicus bij onze opdrachtgever te willen werken:
 • Er zijn voldoende ontwikkelingsmogelijkheden in deze professionele en dynamische organisatie;
 • Je komt te werken met geavanceerde diagnose-apparatuur om storingen op te sporen;
 • Je krijgt voldoende coaching en begeleiding om in de functie van (Eerste) Bedrijfsautotechnicus alles te leren volgens de normen die worden gehanteerd;
 • De functie van (Eerste) Bedrijfsautotechnicus is een prachtige stap als vervolg van jouw carrière. 
Trefwoorden: bedrijfswagenmonteur, ebat, bat, autotechnicus, monteur, elektrotechniek, hydrauliek, mechatronica, automonteur, vrachtwagenmonteur.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een zeer toonaangevende, wereldwijde speler binnen de wereld van vrachtwagen techniek. Met diverse vestigingen binnen de Randstad biedt de opdrachtgever het volledige productenprogramma aan bij hun klanten. Door de samenwerking van twee A-merken is er een constante verbetering van kwalitatieve dienstverlening voor de klanten, wordt de dichtheid van het netwerk vergroot en daarbij ook het productaanbod per vestiging. Deze passie voor ontwikkeling en innovatie is onderdeel van de visie om als toonaangevende leverancier commerciële transportoplossingen te kunnen bieden. Fundamenteel voor dit succes is het werven, ontwikkelen en binden van de beste professionals, waardoor er veel wordt geïnvesteerd in de eigen medewerkers.   

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Interesse? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Robert Bouman op nummer 06 34 65 99 75.
Contactpersoon Robert Bouman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Dordrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Dordrecht