user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Storingsmonteur Elektrotechniek

Vacature Ede

Young Engineering
 • Young Engineering Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie Storingsmonteur Elektrotechniek in ploegendienst. In deze functie als Storingsmonteur Elektrotechniek heb je veel verantwoordelijkheden voor zowel het lokaliseren als het verhelpen van elektrische, elektronische, meet- en regeltechnische en besturingstechnische storingen van complete PLC gestuurde productielijnen en bijbehorende randapparatuur. Je bent als Storingsmonteur Elektrotechniek de spil in de optimalisatie van het productieproces en het rendement daaruit en werkt hierbij samen met en adviseert aan de productiemedewerkers bij het uitvoeren van 1e lijnsonderhoud in de productie. Daarnaast denk je als Storingsmonteur Elektrotechniek mee aan verbetervoorstellen voor het vergroten van de technische beschikbaarheid van de installatie. Als Storingsmonteur Elektrotechniek werk je in een 3-ploegendienst aangezien de productie 24/5 draait. Je werkzaamheden als Storingsmonteur Elektrotechniek bestaan verder uit:

 • Lokaliseren, analyseren en oplossen van alle voorkomende storingen aan de technische installaties;
 • Uitvoeren van inspecties en aanpassen/onderhoud plegen aan de meet- & regel-, kracht- en besturingsinstallaties;
 • Meewerken en adviseren bij het uitvoeren van 1e lijnsonderhoud in de productie;
 • Begeleiden en coachen van de operators techniek binnen de diverse productielijnen;
 • Meewerken aan verbetervoorstellen voor het vergroten van de technische beschikbaarheid van de installatie;
 • Terugkoppelen van kennis en ervaring betreffende onderhoud en storingen aan machines en installaties.

lees meer

Gestelde eisen

Voor de vacature van Storingsmonteur Elektrotechniek  zoeken wij een kandidaat die voldoet aan de onderstaande criteria:

 • Een afgeronde MBO 3-4 opleiding richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de productie;
 • Je beschikt over brede kennis van elektrotechnische meet- en regeltechnieken (o.a. Siemens PLC);
 • Affiniteit met Werktuigbouwkunde (o.a. hydrauliek en pneumatiek);
 • Bereidheid tot het volgen van relevante cursussen voor de geboden functie;
 • Je bent bereid om te werken in een 3 ploegendienst.
Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende functie als Storingsmonteur Elektrotechniek biedt onze opdrachtgever zeer interessante voorwaarden, waaronder een passend salaris (afhankelijk van kennis en kunde) en 19,5% ploegentoeslag. Als Storingsmonteur Elektrotechniek werk je met de nieuwste productie technologieën en om je kennis up to date te houden investeren ze in opleidingen en ontwikkeling van de medewerkers.

Zomaar een aantal redenen om als Storingsmonteur Elektrotechniek bij onze opdrachtgever te willen werken:

 • Werken voor een innovatieve wereldmarktleider partij die groeiende is en continu bezig is met investeren in de nieuwste productie technologieën;
 • Er wordt veel geïnvesteerd in training en opleiding om je steeds verder te ontwikkelen en kennis up-to-date te houden;
 • Je ontvangt een uitstekend salaris met een ploegentoeslag van 19,5% (3-ploegen) en verder een jaarlijkse gratificatie van 8%;
 • De functie van Storingsmonteur Elektrotechniek is een prachtige stap als vervolg van jouw carrière.

Trefwoorden: medewerker technische dienst, monteur technische dienst, technische dienst, storingsmonteur, monteur storing, onderhoudsmonteur, servicemonteur, productie, technicus, monteur, elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde, monteur elektrotechniek, monteur mechatronica, elektromonteur, plc techniek, plc, engineer, ploegendienst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is wereldmarktleider in haar branche. Dit zie je onder andere terug in de productieomgeving, waar enorm in geïnvesteerd wordt en gebruik gemaakt wordt van de meest geavanceerde en veelal zelf ontwikkelde machines en installaties. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer waar veel mogelijkheden zijn en ruimte is voor ontwikkeling van de medewerker.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Interesse? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Robert Bouman op nummer 06 34 65 99 75.
Contactpersoon Robert Bouman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Ede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Ede