user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur Sorteermachines

Vacature Hoofddorp

Young Engineering
 • Young Engineering Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een vaardige techneut die graag werkt aan high-tech machines? Mogelijk ben jij dan de geschikte kandidaat voor de vacature van Servicemonteur Sorteermachines. 

In samenwerking met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten die als Servicemonteur Sorteermachines werkzaam willen zijn in een innovatieve werkomgeving. Jouw werkzaamheden als Servicemonteur Sorteermachines bestaan concreet uit:   

 • Je verricht onderhouds-, installatie- en servicewerkzaamheden aan high-tech machines uit bij de klant op locatie en lost ook complexe storingen op, zowel mechanisch als elektrotechnisch; 
 • Bij overcapaciteit wordt je ook ingezet om montagewerkzaamheden uit te voeren;
 • Als ambassadeur van de organisatie behartig je zorgvuldig de relatie met de klant en klanttevredenheid staat hierin voorop;
 • Als Servicemonteur Sorteermachines werk je samen met collega servicemonteurs, servicecoördinatoren, de servicemanager en andere collega's in diverse afdelingen;
 • Het lezen, controleren en eventueel verbeteren van constructietekeningen. 
 • Ten slotte verricht je ook administratieve werkzaamheden, waaronder rapportages aan de servicecoördinator. 

lees meer

Gestelde eisen

Voor de functie van Servicemonteur Sorteermachines zoeken wij een kandidaat die bij voorkeur voldoet aan de volgende criteria:

 • Minimaal een afgeronde technische MBO-3 opleiding als werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;
 • Bij voorkeur beschik je over meerjarige relevante werkervaring, dit is echter geen harde eis;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en komt graag in contact met klanten;
 • Als Servicemonteur Sorteermachines ben je minimaal in het bezit van een rijbewijs B, bij voorkeur BE;
 • Je beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Doordat een onderdeel van je werk administratief is, is het van belang dat je kunt omgaan met een computer en kennis hebt van Windows en MS Office;
 • Ten slotte ben je flexibel voor het werken in hoofdzakelijk Nederland, maar voor korte periodes in het buitenland ben ook beschikbaar. 

Als Servicemonteur Sorteermachines ben je het visitekaartje van de organisatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig te werk kunt gaan, technisch allround bent onderlegd en wanneer je schakelt met de klant dien je snel van begrip te kunnen zijn. Nazorg richting de machine en ontzorgen van de klant is daarom voor jou vanzelfsprekend. 

Starters die en technische MBO-3 of 4 opleiding hebben afgerond nodigen wij ook uit om te reageren! arbeidsvoorwaarden

Samen met onze opdrachtgever bieden wij een veelzijdige functie als Servicemonteur Sorteermachines. Daarbij horen uiteraard een goed passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en een goede pensioenregeling bij vaste indiensttreding. Verder word je voorzien van een goed geoutilleerde servicebus, een tablet en een smartphone. 

Zomaar een aantal redenen om in de functie van Servicemonteur Sorteermachines aan de slag te gaan:

 • Een zorgvuldig inwerktraject, zodat je op termijn volledig zelfstandig aan de slag kan gaan;
 • Werken in een dynamische omgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Als Servicemonteur Sorteermachines werk je aan innovatieve high-tech machines met uitdagende technische aspecten;
 • Binnen de organisatie zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei;
 • Als Servicemonteur Sorteermachines maak je een uitstekende stap in jouw carrière.

Trefwoorden: servicemonteur sorteermachines, servicemonteur, sorteermachines, elektrotechniek, mechaniek, onderhoudsmonteur, besturingstechniek, mechatronica, monteur, machinebouw, servicemonteur machinebouw, storingsmonteur, service, installatie, montage. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende machinebouwer binnen de bloemen- en foodsector. De organisatie staat altijd voorop in de techniek, maar verliezen daarbij de kernwaarden van de organisatie niet uit het oog. Deze kernwaarden zijn 'eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar'. De machines van onze opdrachtgever bevatten geavanceerde besturingen en camerasystemen en voor innovatie heeft onze opdrachtgever al menige prijs in de wacht gesleept. Mensen die bij deze organisatie werken zijn respectvol & betrouwbaar, flexibel en ambitieus. Intern wordt op een positieve manier met elkaar omgegaan, waarbij verbetering altijd de intentie is. Suggesties vanuit de eigen medewerkers worden gewaardeerd en gehoor aan gegeven. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Extra informatie Interesse? Stuur dan je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem voor vragen over deze vacature telefonisch contact op met Robert Bouman op nummer 06 34 65 99 75.
Contactpersoon Robert Bouman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Hoofddorp