user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Magazijnmedewerker Intern verhuisteam

Vacature Eindhoven

Teamflex Personeelsdiensten
 • Teamflex Personeelsdiensten
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Technicus.nl
Vind jouw nieuwe baan op de
grootste technische banensite
Bekijk 4.500 vacatures
Beschrijving vacature Je komt binnen om 08:10 uur en kan niet wachten om te beginnen. Eerst ga je samen met wat collega's een kop koffie drinken want jou dienst begint pas om 08:30 uur.Door middel van een eigen ontwikkeld systeem krijg je via de iPad of iPod door welke artikelen verplaatst moeten worden.Jij en jouw collega's zijn belangrijk voor het werktempo in het magazijn want jij verplaatst hard lopende artikelen naar plekken die het makkelijkst zijn te bereiken voor jouw collega's die de orders gaan picken. In de pauze ga je samen met je collega's naar de kantine die uitkijkt over het magazijn, of je gaat buiten even een frisse neus halen en bespreekt jouw weekendplannen met je collega's!

lees meer

Gestelde eisen Dagelijks werk jij samen met circa 120 mensen verdeeld over dag en avond diensten. Jij komt lekker sportief op de fiets naar het werk of misschien heb je geen fiets, dan is de busverbinding ook uitstekend; je stapt letterlijk voor de deur in of uit de bus. En als je niet zonder je autootje kunt, dan hebben we natuurlijk ook parkeerplaatsen op ons terrein.Jij bent minimaal 18 jaar oud en ondanks dat we je het liefs iedere dag zien mag je ook parttime werken. Jij gaat samen met je collega's werken van 08:30 uur tot 17:00 uur. Verder ben je een atleet op het gebied van magazijnwerk en ondanks dat je geen talenknobbel hoeft te hebben, is Nederlands en/of Engels wel nodig. En tot slot zul je zien, dat als je eenmaal bij ons bent begonnen, je nooit meer weg wilt bij ons!

Arbeidsvoorwaarden
Dat deze baan voor jou op het lijf is geschreven is nu wel duidelijk en daarom willen wij jou spreken!Buiten deze baan bieden wij jou namelijk ook dingen zoals 3 super gezellige contactpersonen op ons kantoor in Eindhoven, een kopje koffie of thee als je beloofd voor ons te gaan werken maar ook bieden wij jou:
 • Geld! Jij krijgt  namelijk een salaris van €10. bruto per uur, dit is 1600 euro bruto per maand als je 40 uur werkt! Bij goed functioneren is het zelfs mogelijk dat je meer gaat verdienen.
 • Na 19:00 uur krijg je een toeslag van 35% boven op jou loon, in de weekenden is dit 50% en op feestdagen zelf 75%!
 • 25 vakantiedagen, maar alleen als je ze niet in een keer opmaakt en ook weer terug komt bij ons.
Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Jij gaat aan de slag bij een moderne werkgever op het Flight Forum in Eindhoven, waar je werkt met de nieuwste pick/pack en sorteertechnieken met gebruik van een iPad of iPod.
Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Marcio van den Hurk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Magazijnmedewerker Intern verhuisteam
Score: 9.8
Stemmen: 47

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Werkzoeken.nl
 2. Vacatures
 3. Eindhoven