Dentalzorg Tandheelkunde

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dentalzorg Tandheelkunde
  • Dentalzorg Tandheelkunde
  • Zaandam, Noord-Holland
Dentalzorg Tandheelkunde vacatures

DentalZorg is een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het exploiteren en facilitairen van tandheelkunde. Het exploiteren van tandheelkundige klinieken gebeurd onder de naam Dentalzorg. Momenteel telt de groep drie grote praktijken, twee in Amsterdam en één in hartje Zaandam.

Doordat de organisatie een familiebedrijf is wordt er veel waarde gehecht aan het sociale menselijke aspect, van zowel de cliënten als van de medewerkers. De missie hierbij is om laagdrempelige en optimale, alsmede verantwoorde tandheelkundige zorg beschikbaar te stellen waarbij in de mondzorgverlening de behoeften en de wensen van patiënten centraal staan. Dit onder een professionele en informele werksfeer.

De praktijken worden ondersteund door de afdeling Service Centre op het gebied van o.a. personeelszaken, cliënten service, marketing-en communicatie, administratie en technische dienst. Alle afdelingen zijn goed georganiseerd waarbij veel waarde wordt gehecht aan de geldende wet- en regelgeving. Bij DentalZorg werken uitsluitend gekwalificeerde, bekwame en gediplomeerde medewerkers waaronder: tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, preventie- en tandartsassistenten en klinisch prothese technici.

Callcenter medewerker

Zaandam - MBO - 32 - 40 uur
Dentalzorg Tandheelkunde

Allround Medewerker Technische Dienst M/V

Zaandam - MBO - 24 - 40 uur
Dentalzorg Tandheelkunde

Allround Medewerker Facilitaire/Schoonmaak Dienst M/V

Zaandam - MBO - 24 - 40 uur
Dentalzorg Tandheelkunde

Hoofdassistent(e) / Officemanager Zaandam

Zaandam - MBO - 40 uur
Dentalzorg Tandheelkunde

Tandartsassistente gezocht voor tandartspraktijk in Amsterdam Noord

Amsterdam - MBO - 32 - 40 uur
Dentalzorg Tandheelkunde
Dentalzorg Tandheelkunde vacatures

Locatie

Dentalzorg Tandheelkunde https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ba7b6ef053132ab6f6b22b62368faa5e5f141458bb866ae4.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ba7b6ef053132ab6f6b22b62368faa5e5f141458bb866ae4.png
1506AZ Zaandam Noord-Holland NL