BVNG Hoorn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BVNG Hoorn
  • BVNG Hoorn
  • Hoorn (NH), Noord-Holland

Wij helpen mensen en organisaties vooruit. Elke dag zorgen we samen voor oplossingen omtrent concrete vraagstukken in de maatschappij, van publieke sector tot zorg en onderwijs. Politieke besluitvorming zetten we om in pragmatisch, uitvoerbaar beleid. We verbeteren de kwaliteit van leefbaarheid in gemeentes; zorgen voor veiligheid bij evenementen; beoordelen aanvragen om bijstand en helpen mensen hun plek binnen de maatschappij weer te vinden.

In de zorg en welzijn analyseren we hulpvragen om zo de juiste hulp te kunnen bieden. We vergroten de zelfredzaamheid en ondersteunen gezinnen en andere cliënten op het gebied van mentaal en fysiek welbevinden, participatie en woon- en leefomstandigheden. Ook bevorderen we de kwaliteit van jeugdzorg in de gemeenten. In het onderwijs adviseren we over beleid én leveren we bevoegde en bekwame docenten. Op deze en tal van andere manieren draagt BVNG samen met de opdrachtgevers voortdurend bij aan de kwaliteit van de samenleving.

Onze ambitie is om de beste dienstverlener te zijn. Daarom dagen wij steeds al onze collegas uit om het beste werk te leveren, met oog voor de lange termijn. Wij zetten in op duurzame samenwerking, waarbij we onszelf zijn en blijven. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. Het bewijs is de succesvolle samenwerking van BVNG met steeds meer partijen. Langdurige relaties voor wie we blijvend het verschil maken.



Locatie

BVNG Hoorn https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/94683f602ee8ccde5fa24a632dadcadd473fd173690117ec.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/94683f602ee8ccde5fa24a632dadcadd473fd173690117ec.jpg
1625HV Hoorn (NH) Noord-Holland NL