HQT Highly Qualified Technicians

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HQT Highly Qualified Technicians
  • HQT Highly Qualified Technicians
  • Schiedam, Zuid-Holland

HQT is een detacheringbureau voor technisch middelbaar, hoger en academisch opgeleide medewerkers in de sectoren Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Bouwkunde en Civiele Techniek.

Reeds sinds 1990 timmert HQT als detacheringbureau aan de weg. HQT concentreert zich op kandidaten met geen (de net afgestudeerden) tot een aantal jaren ervaring.

Ook houden wij ons bezig met vakgebieden die aan bovenstaande sectoren gerelateerd zijn. Hierbij kunt u denken aan Technische Bedrijfskunde, AOT, Fijn Mechanische Techniek en Mechatronica. Vanuit onze vestigingen detacheert HQT haar medewerkers voor projecten bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, afgestemd op de persoonlijke wensen van iedere kandidaat. Wie niet grootschalig wil werken kan ook geplaatst worden bij kleinere bedrijven.

HQT heeft in de loop der jaren een goede bekendheid opgebouwd bij zowel technici als opdrachtgevers in heel Nederland, waardoor er veel vraag is naar onze dienstverlening en wij vaak als eerste weten wat er in de markt speelt.

Onze kwaliteit houden wij op peil door kleinschaligheid, persoonlijk contact, een lokale uitstraling en persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. HQT ontzorgt zowel kandidaten als bedrijven!



Locatie

HQT Highly Qualified Technicians https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/logo_blauw_hqt_q_2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/logo_blauw_hqt_q_2.jpg
3111AA Schiedam Zuid-Holland NL