Vgib Onderhoudsmanagement

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Vgib Onderhoudsmanagement
  • Vgib Onderhoudsmanagement
  • Ochten, Gelderland

Met 11 collegas werken we aan uitdagende huisvestingsprojecten verspreid over Nederland.

Wat kenmerkt het werken bij Vgib?
- Er is veel afwisseling in werk. Er zijn opdrachtgevers in heel verschillende branches en we werken op verschillende niveaus in organisaties. We werken bijvoorbeeld voor laboratoria, woningcorporaties, zorginstellingen maar ook voor organisaties zoals PostNL, Nationale politie en het Rijksvastgoedbedrijf.
- Onze bedrijfscultuur is professioneel-informeel. Professionaliteit kenmerkt zich door snelheid, inhoud en no-nonsens. Onze verslagen en e-mails bijvoorbeeld zijn kort, bonding en in actieve taal geschreven. De relatie met opdrachtgevers is overwegend informeel en vriendschappelijk.
- Wij hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling op zowel vak inhoud als op persoonlijke vaardigheden. Wij monitoren ontwikkeling in twee wekelijkse bilas, doen coaching on the job en bieden medewerkers waar nodig opleidingen en trainingen aan.
- Bij opdrachtgevers ben je van toegevoegde waarde. Samen met collegas leggen we de lat hoog en halen we het beste uit jou naar boven. Door samenwerking leveren we topprestaties.
- Iedereen is vrij voor indeling van eigen werktijden. Dit binnen de kaders van declarabiliteit en klanttevredenheid.



Locatie

Vgib Onderhoudsmanagement https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0722cddabf925bcb00df58c105f3abc11fb9694e46102942.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0722cddabf925bcb00df58c105f3abc11fb9694e46102942.jpg
4051AR Ochten Gelderland NL