Pure Water Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Pure Water Group
  • Pure Water Group
  • Sprundel, Noord-Brabant

Pure Water Group onderneemt haar activiteiten vanuit meerdere divisies:
Pure Water Systems:
De divisie Systems richt zich sinds 1998 op het in eigen beheer ontwikkelen, fabriceren, leveren en installeren inclusief leidingwerk en appendages van turn-key High Purity en Ultra Pure water installaties in het high-end segment voor elke denkbare combinatie van capaciteit en eindkwaliteit ten behoeve van hemodialyse, farmacie, energiecentrales, de procesindustrie en overige industriële toepassingen.
Pure Water Technologies:
De divisie Technologies heeft zich gespecialiseerd in de assemblage en levering van componenten en systemen op basis van elektrodeonisatie (EDI) ten behoeve van industriële en farmaceutische toepassingen. Pure Water Group levert vanuit haar Europese vestiging in Nederland uitsluitend aan Original Equipment Manufacturers (OEMs) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.
REDstack:
REDstack is het eerste spin-off bedrijf van Wetsus en richt zich op het ontwikkelen, opschalen en vermarkten van de RED (Reverse electro-dialysis) -technologie. REDstack heeft als doel het ontwikkelen en vermarkten van de RED technologie. RED (Reverse ElectroDialysis) is een vorm van duurzame winning van elektrisch energie. De brandstof bestaat uit zoet en zout water. Rivieren monden uit in zee en het zoete water mengt zich daar met het zoute water.

Zie ook onze website voor meer info...



Locatie

Pure Water Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/217da91afbae8b72b0b487c661db4b2b0d59502ff9d65958.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/217da91afbae8b72b0b487c661db4b2b0d59502ff9d65958.jpg
4714RD Sprundel Noord-Brabant NL