Arteaux - Art & Design

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Arteaux - Art & Design
  • Arteaux - Art & Design
  • Maastricht, Limburg

Ben jij op zoek naar een tijdelijke, leuke en flexibele bijbaan in de online marketing wereld van kunst design? En wil jij graag per direct aan de slag als tekst-kunstenaar voor een toonaangevend bedrijf in Maastricht? Lees dan snel verder!


Beschrijving

Arteaux Art Design heeft naast een fysieke kunstgalerie ook een webshop waar zij betaalbare unieke kunst (wereldwijd) verkoopt. Voor onze webshop zijn wij per direct op zoek naar een tekst-kunstenaar die kan helpen met het schrijven van aantrekkelijke sterke teksten voor onze kunstobjecten, waardoor deze op een onweerstaanbare wijze kunnen worden gepresenteerd. Hiermee ben jij een bijzondere toegevoegde waarde aan ons bedrijf en versterk je ons in het behalen van onze doelstellingen. Jij zal je dus gaan bezighouden met het schrijven van sterke teksten voor onze webshop - dit in 6 diverse talen. De teksten zijn al geschreven, echter vragen wij jou ook om kritisch te kijken naar de teksten en deze te optimaliseren waar nodig.


Wij bieden:

Een uurloon op basis van leeftijd;
Flexibiliteit;
Een leuke bijbaan voor naast je studie;
Een mooie aanvulling op je CV;
Eventueel de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie-eisen:

Je hebt ervaring met het gebruik van vertaling websites zoals Deepl;
Je hebt verstand van HTML;
Je hebt affiniteit met (online) marketing;
Goede beheersing van de Nederlandse Engelse taal;
Affiniteit met meerdere talen zoals Duits, Frans, Italiaans, Spaans;
Je bent secuur en werkt nauwkeurig.

Solliciteren:

Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel dan geen moment en solliciteer direct! Reageer bij voorkeur met een motivatiebrief. Heb je vragen? Mail gerust naar [E-mailadres verborgen] of bel naar +31 (0)43 326 04 90 en vraag naar Marijke.



Locatie

Arteaux - Art & Design https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/427a92446d0e92b9c72177cf29b7343cff580d07546e96cf.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/427a92446d0e92b9c72177cf29b7343cff580d07546e96cf.png
6211JN Maastricht Limburg NL