PYKE

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • PYKE
  • Tilburg, Noord-Brabant

Wie zijn wij?

Wij zijn Pyke! Een jonge groep mensen met een blik op de toekomst. Wat zit er precies in dat blik? Een verfrissend, verkoelend, nieuw, bruisend, versgebrouwen drankje dat een mooi alternatief biedt op bier, wijn en mixdrank. Niet alleen ontzettend lekker, maar ook een stuk bewuster dan de alcoholische consumpties die reeds in een horeca-assortiment te ontdekken zijn, een hard seltzer!

Huh? Hard seltzer? Wasd?

Hard seltzer, spiked seltzer of hard sparkling is een eeuwenoud alcoholisch drankje op basis van koolzuur, water, suikers die zich in een gistproces omzetten in alcohol en één of meerdere toegevoegde (fruit)smaken. Seltzer betekent letterlijk bruiswater. Hard- of spiked seltzer geeft dus aan dat er alcohol aan toegevoegd is. Een hard seltzer bevat veel minder calorieën dan een biertje, wijntje en de meeste mixdrankjes die je gewend bent om te drinken.

Hoe maken jullie dat dan?

In tegenstelling tot veel anderen, brouwen wij ons product helemaal zelf en zijn wij dus geen alcohol-infused bruiswater, maar een volledig vers gebrouwen product. Tussen alle verschillende gistsoorten en smaakstoffen hebben wij een selectie gemaakt van alleen de allerbeste ingrediënten om een perfecte balans te vinden in zoet en verfrissend en tch zo weinig calorieën te blijven bevatten.



Locatie

PYKE
5017HT Tilburg Noord-Brabant NL