Oranjestad Zorgbureau

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Oranjestad Zorgbureau
  • Oranjestad Zorgbureau
  • Haarlem, Noord-Holland

Oranjestad Zorgbureau is een kleinschalige thuiszorg die professionele en toegankelijke zorg aanbiedt die aansluit op de wensen en behoeften van de cliënten.

Zorg volledig
Oranjestad Zorgbureau
Samen bouwen aan een prettige zorgverlening

Missie
Oranjestad Zorgbureau biedt zorg op maat met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van de cliënten te optimaliseren binnen de thuissituatie. Onze organisatie richt zich tot zorg die nodig is en waar de client zich goed bij voelt om een betekenisvol leven te leiden. Zorg dient/hoort voor iedereen toegankelijk te zijn.

Onze visie
Oranjestad Zorgbureau ziet de (zorg) vraag van de client als uitgangspunt om een prettige zorgverlening aan te bieden rondom de thuissituatie. Onze focus ligt op zelfredzaamheid en juiste afstemming van begeleiding om zo de eigen regie zo lang mogelijk in stand te houden. Vragen als; Wat is binnen de onmogelijkheden nog mogelijk? Hoe kunnen wij als organisatie ondersteuning bieden om de maximale (zorgbeleving) te bereiken? Waar ligt de kracht van de client? Door ons betrokken, nieuwsgierig en flexibel op te stellen liggen de kansen voor een prettige zorgverlening binnen handbereik. Onze visie is dan ook om zorgverleners in te zetten op hun kwaliteiten en laten werken naar hun leven en behoeften. Er worden intern opleidingen en cursussen aangeboden om zorgverleners zelf te laten ontwikkelen. Oranjestad Zorgbureau opereert kleinschalig, met focus op persoonlijke aandacht en flexibiliteit voor zowel client als zorgverlener. Men is geen nummer, dat maakt ons uniek.



Locatie

Oranjestad Zorgbureau https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9488f21247fc6a43eaea842a29bfa55c1fce65e88a1a29d6.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9488f21247fc6a43eaea842a29bfa55c1fce65e88a1a29d6.png
2031CC Haarlem Noord-Holland NL