Trend People Woerden

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Trend People Woerden
  • Trend People Woerden
  • Woerden, Utrecht

Trend People is geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op mbo-, hbo- en wo-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis.

Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor u en onze kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen.

Visie
Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Missie
Wij zijn een regionale, kwaliteitsbewuste organisatie, gericht op vakkundige bemiddeling van personeel in Midden-Nederland. Onze medewerkers streven dagelijks naar het beste resultaat voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Om dit te bereiken, werken wij aan de hand van 5 kernwaarden:

Aandacht voor mensen
Kwaliteit
Meerwaarde creëren
Resultaatgericht
Vakkundigheid



Locatie

Trend People Woerden https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b3ba506aae8d4acc92de4b0718a4c0c39525a170424b9d5c.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b3ba506aae8d4acc92de4b0718a4c0c39525a170424b9d5c.jpg
3441GG Woerden Utrecht NL