LHV Glasgroothandel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • LHV Glasgroothandel
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Wij zijn een glasgroothandel van vlakglas. We produceren ook zelf isolatieglas in een snelservice en snijden zelf enkelglas, spiegels, gelaagd glas, figuurglas etc. Ook kunnen we het glas zelf slijpen. Het grootste gedeelte van het isolatieglas komt af fabriek en komt gedeeltelijk bij ons in het magazijn binnen. Ook wordt er glas rechtstreeks op een bouw geleverd door de fabriek voor ons. We doen het meeste zaken met glaszetters bedrijven, schilders bedrijven en aannemers.

Wij zoeken een enthousiaste collega voor onze nieuwe vrachtwagen die medio februari voor ons klaar staat. Dit is een vrachtwagen, DAF LF 230 C-rijbewijs, met een kraan erop die ook bokken kan lossen op locatie. Ook is er een glasresteel op de auto waar ook losse ruiten op vervoerd kunnen worden. Daarom zoeken wij ook een collega die fysiek ook geschikt is hiervoor en niet bang is om glas op te pakken en schikt over minimaal een C-rijbewijs met chauffeurskaart en een geldige code 95


wij zijn een klein familiebedrijf met 10 collegas in totaal. We hebben een gezellig en hecht team en zoeken ook een collega die hier bij gaat passen.



Locatie

LHV Glasgroothandel
5221EB Den Bosch Noord-Brabant NL