RA+ ingenieurs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

RA+ ingenieurs
  • RA+ ingenieurs
  • Valkenswaard, Noord-Brabant

Wat wij buiten doen komt binnen.

Onze visie
Een plek van ontmoeting, voor recreatie, voor commerciële activiteiten en voor mobiliteit: de buitenruimte is het allemaal en meer. In de ideale buitenruimte zijn de belangen van alle gebruikers duurzaam geborgd. En dat is precies waar RA+ voor staat. We creëren buitenruimtes die aansluiten bij de behoeften van de gebruikers én de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen. Wat wij buiten doen, komt binnen.

RA+ (tot 2022 bekend als RA infra) bestaat sinds 1998 en levert van oudsher advies en projectbegeleiding voor civieltechnische projecten. Vanuit vestigingen in Sittard, Valkenswaard en Vught worden met name gemeenten, provincies en private partijen ontzorgd tijdens uiteenlopende infrastructurele uitdagingen. De projecten zijn in de loop der jaren steeds complexer geworden, want de eisen en verwachtingen rondom klimaat, mobiliteit en functionaliteit zijn steeds hoger geworden.

Naast goede service en kwaliteit staat RA+ met name bekend om het integrale dienstenpakket. Waar het bedrijf zich vroeger vooral focuste op de boven- en ondergrondse infrastructuur, Levert RA+ tegenwoordig integrale oplossingen voor de complete buitenruimte. Van watermanagement tot omgevingsmanagement en van mobiliteit tot landschapsarchitectuur: voor iedere discipline heeft RA+ specialisten in huis. Onze teams zijn multidisciplinair samengesteld en daardoor is een integrale aanpak verzekerd.

Waarom kiezen voor RA+
+ Veelzijdig: Omdat we de kennis, de ervaring en de capaciteit hebben om iedere
buitenruimte toekomstbestendig te maken.
+ Sociaal: omdat we het belangrijk vinden om goed te zorgen voor elkaar, onze
partners en voor onze omgeving.
+ Bevlogen: Omdat we werken met toewijding en trots zijn op onze realisaties.
+ Onafhankelijk: RA+ is niet gelieerd aan andere partijen.
+ ISO gecertificeerd: Kwaliteit staat bij RA+ voorop en daar zijn we NEN-EN-ISO 9001,
2015 gecertificeerd.

Meer weten?
Bezoek onze website ra-plus.nl.

Website
ra-plus.nl



Locatie

RA+ ingenieurs https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/716b9f663e04b05fdc485090eca820eba9ea8711f3650e47.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/716b9f663e04b05fdc485090eca820eba9ea8711f3650e47.png
5552CL Valkenswaard Noord-Brabant NL