Het SalesTraineeship

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Het SalesTraineeship
  • Het SalesTraineeship
  • Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland

JE VOORSPRONG IN SALES MET HET SALESTRAINEESHIP:

Het geeft je de kans om bij de leukste en beste salesorganisaties te starten die ook nog eens investeren in je onboarding zodat jij het eerste jaar alles krijgt wat je nodig hebt om succesvol te zijn in sales. Hoe werkt het: Na een eerste intake kijken we samen bij welke werkgevers jij het beste past en welke branche jou aanspreekt. Er volgen dan zowel bij SalesTrainee als bij de werkgever enkele speeddate gesprekken en een presentatie van een business case. Zodra jullie beiden enthousiast zijn begint je Traineeship.

Elke groep salestrainees bestaat uit 6-10 trainees en het mooie van dit salestraineeship is elke keer weer de enorme energie die het geeft en krijgt. Je leert met en van elkaar. Je geeft presentaties aan elkaar over je werkgever, je speelveld, je klanten en targets. En vooral waar je staat met je leercurve. Ook werk je samen aan opdrachten en ga je bij elkaar op bedrijfsbezoek.

Het opleidingsprogramma bestaat uit een basisprogramma met een aantal trainingen, aangevuld met praktische workshops en masterclasses door experts in de markt. De commercieel directeuren van onze opdrachtgevers geven we graag een plek in dit programma. Zij kunnen immers het beste aangeven voor welke uitdagingen hun organisatie staat, en deze als case inbrengen. Als Salestrainee werk je op deze manier aan de oplossing voor een aantal vraagstukken uit de markt.

Het succes van dit salestraineeship is het programma dat erg praktijkgericht is en business cases combineert met salestrainingen die nodig zijn en je de basis geven om succesvol te zijn in sales. Na afronding van je traineeship krijg je dan ook een diploma Sales Acccountmanager plus vast contract bij je werkgever!

Het succes van het salestraineeship zit niet alleen in de mooie start die je meteen maakt, je investeert in je salescarrière waar je altijd van profiteert. Schrijf je in en ontdek wat het salestraineeship jou kan bieden!



Locatie

Het SalesTraineeship https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/614ecc9a9c4241d2b7732b47ccf04c00e8f9363e0ed4d909.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/614ecc9a9c4241d2b7732b47ccf04c00e8f9363e0ed4d909.png
2652GM Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland NL