REDview BI

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

REDview BI
  • REDview BI
  • Rijsbergen, Noord-Brabant

REDview BI maakt MKB-bedrijven competitiever door ondersteuning in het bouwen van een datagedreven organisatie. Hierdoor verbeteren wij continu het rendement en cashpositie van MKB-bedrijven.

REDview BI is een snelgroeiende moderne adviesorganisatie, waar adviseurs hun uitgebreide financiële kennis combineren met de nieuwste technologieën op het gebied van Business Intelligence. Hierdoor wordt de MKB-ondernemer beter, sneller en met meer inzicht dan ooit voorzien van advies en de juiste managementinformatie. Doel: het gericht verbeteren van het rendement en de cashpositie van de klant.

Dat doen we concreet door dashboarding en via onze REDview Prestatiecyclus. Onze adviseurs combineren jarenlange financiële advieskennis met moderne technieken zichtbaar gemaakt via Power BI, om de ondernemer van op de minuut nauwkeurige stuurinformatie te voorzien via basis en op maat gemaakte dashboards (REDboards).

REDview is naast een innovatief bedrijf ook een maatschappelijk betrokken onderneming. Onze missie is mede het verbeteren van het resultaat en de maatschappelijke bijdrage van MKB-ondernemingen. Voor onze maatschappelijke doelstelling hebben wij een green label opgericht: Maatschappelijk SDG Dashboard. Zo bouwen wij voor onszelf en onze klanten aan een waarde gevende toekomst.

Momenteel heeft REDview BI vestigingen in Breda, Den Haag en Waalwijk.



Locatie

REDview BI https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d1dce5b5b549626884566dba9d98bbfd78315663e0341cb6.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d1dce5b5b549626884566dba9d98bbfd78315663e0341cb6.jpg
4891PP Rijsbergen Noord-Brabant NL