Crossjob

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Crossjob
  • Crossjob
  • Udenhout, Noord-Brabant

Crossjob HRM Partner
HR-EXECUTIVE*
Crossjob is jouw partner die naast het menselijke element zwaar inzet op techniek als ondersteuning. De algoritmen die wij gebruiken zijn snel en effectief voor de eerste selectie. Daar kan je gebruik van maken. Maar het blijft mensenwerk.

Personal Branding
Persoonlijke Coach
Eigen Job Hunter

Vaak is het lastig om voor jezelf het werk te doen wat je de afgelopen jaren reeds voor anderen hebt gedaan namelijk het vinden van de juiste man/vrouw op de de goede plaats in de organisatie . Ook is het moeilijk de juiste afstand te nemen tussen het bedrijf- en persoonlijke belang. Dus zakelijkheid en menselijkheid combineren.

De volgende stap te maken op je Carriere pad. Of de switch te maken om het werk aantrekkelijk te houden heeft vaak een grote drempel in zich. Dan is het fijn om een vertrouwde coach te hebben die je advies kan geven en zelfs de nieuwe kans kan aanbieden.

Wij zoeken bijvoorbeeld voor de opdrachtgever:

De HRM Manager of Executive Recruiter * ben jij als naast de passende opleiding de ervaring in je specialisatie hebt van minimaal 3 jaar.

Mede in het belang van jouw carrière wil je effectief je tijd besteden.
Je houd je kennis en informatie bij door bijscholing en certificaten.
Je wordt blij van een uitdaging en kan lekker werken met een team.

Privé is ook belangrijk dus hard werken en hard ontspannen.
Je overziet de werkzaamheden en je staat open voor andere inzichten.
Planning is de basis van je werkzaamheden en je laat je niet uit balans brengen door nieuwe ontwikkelingen. Lange termijn doelen zijn fijn maar het gaat om de dagelijkse afwerking van de taken.

We willen je dan uitnodigen om je cv in te sturen met je wensen en eisen zoals: beschikbaarheid, reisafstand en eventuele salariswens. Dan kunnen we daar vast rekening mee houden.



Locatie

Crossjob https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b47f32984b3bb2e85816d313e18448e8085df04af38c2fa.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/7b47f32984b3bb2e85816d313e18448e8085df04af38c2fa.jpg
5071AK Udenhout Noord-Brabant NL