Quick-personeel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Quick-personeel
  • Quick-personeel
  • Arnhem, Gelderland

Wie zijn wij?
Quick personeel is het uitzendbureau dat staat voor kwaliteit. Quick is opgericht door hulpverleners om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen, dit maakt het werk leuker en ook nog eens interessanter. Wij vinden het belangrijk dat onze personeel met plezier naar zijn werk gaat.

Werkwijze van Quick personeel.
Doordat Quick een planningssoftware heeft ontwikkeld wordt het plannen een stuk makkelijker en efficiënt. Jij plant je zelf in wanneer jij dat wilt! Door een notificatie blijf je altijd op de hoogte van de huidige planning en de openstaande diensten. Werken wanneer jij dat wilt.

Wat heeft Quick personeel jou te bieden?
Een hecht team wat het leuker en collegiaal maakt.
Een goede arbeidsvoorwaarden waaronder je recht hebt op:

Pensioen
Personeelskorting
Reiskostenvergoeding
Zorgverzekering
Een leuke uurloon ten opzichte van de CAO VVT
Onregelmatigheidstoeslag
Naast deze arbeidsvoorwaarden bieden wij onze medewerkers ook aanvullende betalingen waaronder:

13e maand
Bonusregeling
Overuren uitbetaald
Vakantiegeld
Ook heeft Quick personeel een secundaire arbeidsvoorwaarden met daarin:

Korting op verzekeringen
Kerstpakket
Korting op zorgverzekering
Flexibele werkuren
Budget voor persoonlijke ontwikkelingen
Wat vragen wij van jou?

Je bent met hart en ziel betrokken bij jouw cliënten. Je kent hen en ziet wat zij nodig hebben. Met aandacht en liefde begeleid en verpleeg je cliënten. Het zorgen voor anderen zit in je bloed, dat komt uit je hart. In overleg met de cliënt, familie en mantelzorgers schakel je meer of andere zorg in als dat nodig is.

Begeleiding van bewoners bij dagelijkse activiteiten, zoals een wandeling maken, tuinieren, een appeltaart bakken, koken of spelletjes spelen.
Individuele begeleiding, zoals samen een boodschapje doen of het voeren van een goed gesprek. In goed overleg met de bewoner en de zorgprofessionals wordt uw rol bepaald.
Diverse activiteiten, zoals tuinonderhoud en creatieve of muzikale activiteiten.
Waar kom je te werken?
Je gaat werken met mensen met dementie, zoals Alzheimer, in woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. We bieden bewoners een warm, gezellig, huiselijk en veilig huis en richten ons op wat de bewoners nog wel kunnen. Want dat is vaak nog verrassend veel. Wij zorgen ervoor dat zij hun leven op een volwaardige en actieve manier kunnen leiden. Alle huishoudelijke activiteiten, zoals de was, koken, een brief posten of boodschappen doen worden dus zoveel mogelijk gezamenlijk met de bewoners gedaan.



Locatie

Quick-personeel https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ac0282243d8a029ac6d41a518469e472074e7e031b149bd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/9ac0282243d8a029ac6d41a518469e472074e7e031b149bd.png
6827BM Arnhem Gelderland NL