Meyer Totaal, Hillegom e.o

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Meyer Totaal, Hillegom e.o
  • Meyer Totaal, Hillegom e.o
  • Hillegom, Zuid-Holland

Bij Meyer Totaal werken biedt diverse voordelen en een stimulerende werkomgeving om professionele groei te bevorderen. Hier zijn enkele redenen waarom werken bij Meyer Totaal een goede keuze kan zijn:

Familiale werkomgeving: Meyer Totaal is een familiebedrijf, wat een warme en ondersteunende werksfeer creƫert. Waardoor je je snel thuis zult voelen.

Zelfstandigheid: Het bedrijf biedt de mogelijkheid om zelfstandig te werken, wat je de ruimte geeft om je eigen verantwoordelijkheden te nemen en je vaardigheden te ontwikkelen.

Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden: Bij Meyer Totaal kun je rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met extra voordelen zoals een bedrijfsauto, opleidingsmogelijkheden, flexibele verlofdagen, een pensioenregeling, en extraatjes zoals vakantiegeld, zomerpakket en kerstpakket.

Klantgerichtheid: Meyer Totaal legt de nadruk op klanttevredenheid. Door hier te werken, krijg je de kans om direct bij te dragen aan het leveren van hoogwaardige diensten aan tevreden klanten.

Meyer Totaal is een aantrekkelijke werkplek waar je niet alleen professioneel kunt groeien, maar ook kunt bijdragen aan een positieve werkomgeving en tevreden klanten.

Keukenmonteur

Hillegom - MBO - 38 - 40 uur
Meyer Totaal, Hillegom e.o

Installatiemonteur sanitair, tegelzetter, loodgieter, monteur

Hillegom - MBO - 36 - 40 uur
Meyer Totaal, Hillegom e.o


Locatie

Meyer Totaal, Hillegom e.o https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a7be12564e8d7e282b6e9fc5587faf2302bd34aebabcc164.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a7be12564e8d7e282b6e9fc5587faf2302bd34aebabcc164.png
2181MH Hillegom Zuid-Holland NL