Array Industries

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Array Industries
  • Array Industries
  • Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland

Array Industries creëert en realiseert maatwerk oplossingen voor uitdagingen op het gebied van vervuiling, geur-, warmte- en geluidemissies. Binnen Array staan passende technologische oplossingen voor klanten in bijvoorbeeld o.a. de chemie, industrie, gas olie, tuinbouw en utiliteitsmarkt centraal. Onze gentegreerde oplossingen dragen bij aan productiviteit, het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en het creëren van een gezond werk- en leefklimaat. Opdrachtgevers waarderen onze kennis, ervaring, creativiteit en betrouwbaarheid.

Array is een groeiende onderneming met ca. 40 medewerkers waar ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Array biedt een betrokken werkklimaat waar je je snel thuis voelt. De medewerkers werken in de volgende teams: productie, engineering, projects en sales.

Voorbeelden van projecten zijn: een schoorsteen voor een stoomketel tot een complex NSCR systeem voor een biomassa energiecentrale. Wij ontwerpen en vervaardigen uw emission control product op maat, De problemen waar onze opdrachtgevers mee geconfronteerd worden, zijn:
- Vervuilende afgasstromen / pollution control
- Stankproblemen / odor control
- Geluidsproblemen / noise control
- Restwarmtestromen / heat recovery



Locatie

Array Industries https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aa3b4ec81951c386858da80f9270dc98cb9a2e2b04b74ceb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/aa3b4ec81951c386858da80f9270dc98cb9a2e2b04b74ceb.jpg
2913LV Nieuwerkerk aan den IJssel Zuid-Holland NL