Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bureau Voor Noordelijke Gemeenten
  • Groningen, Groningen

SAMEN VOORUIT

Wij helpen mensen en organisaties vooruit. Elke dag zorgen we samen voor oplossingen omtrent concrete vraagstukken in de maatschappij, van publieke sector tot zorg en onderwijs. Politieke besluitvorming zetten we om in pragmatisch, uitvoerbaar beleid.

BVNG Advies is gespecialiseerd in maatschappelijke en organisatorische vraagstukken. Onze adviseurs ondersteunen overheden en organisaties bij deze vraagstukken en dragen oplossingen aan. Deze vraagstukken zijn vaak complex en overstijgen meerdere domeinen. Wij werken op het snijvlak van bestuur, beleid en uitvoering.

Onze benadering is erop gericht om samen met de opdrachtgever niet vanuit de beperkingen het vraagstuk te benaderen, maar juist vanuit de kansen en de verbinding. Onze aanpak kenmerkt zich doordat alle stakeholders en betrokkenen bij vraagstukken actief in onze procesbegeleiding worden betrokken. Vertrekpunt is dat de samenleving (de inwoner) het vertrekpunt is en blijft bij het aandragen van passende oplossingen.

Ons onderscheidend vermogen
Sterke regionale binding; kennis die goed aansluit op wat er speelt in uw regio
Domein overstijgende benadering en gericht op verbinding
Specialistische kennis en expertise; oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken
Vertrekpunt is en blijft de samenleving; wat levert onze inzet op voor de inwoner(s); Samen de maatschappij vooruit helpen
Gespecialiseerd in maatschappelijke vraagstukken.

Onze aanpak
Wij werken volgens een cyclische aanpak. De beleidscyclus is daarmee generiek voor elk thema of onderwerp. We bieden ondersteuning met deze aanpak in volle omvang dan wel in deelarrangementen aan.



Locatie

Bureau Voor Noordelijke Gemeenten
9743AD Groningen Groningen NL