VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL
  • VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL
  • Steenwijkerwold, Overijssel

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL is gespecialiseerd in het aannemen van projecten in de segmenten techniek, productie en administratie; Wij voeren deze projecten uit met eigen projectmedewerkers.

Wij zijn een dienstverlener met een specifiek ontwikkeld product en een geheel eigen identiteit; een identiteit die is geent op een informele bedrijfscultuur met korte lijnen.
Middels solide contractafspraken staan daarnaast betrouwbaarheid, betrokkenheid door werkplezier, kwaliteit en persoonlijk contact naar zowel onze projectmedewerkers als opdrachtgevers hoog in ons vaandel.

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL biedt medewerkers van meet af aan een dienstverband met een volwaardig arbeidsvoorwaardenpakket. Mocht werkervaring of opleidingsachtergrond niet geheel aansluiten op de aangeboden vacature, en ben je bereid in jouw vakbekwaamheid toekomst te investeren? Informeer dan naar de om- en bijscholingsmogelijkheden die wij middels een praktijkopleiding kunnen bieden. Deze resultaatverbintenis gaan wij graag met jou aan!



Locatie

VEELZIJDIGE-VAKMENSEN.NL https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/logo166816.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/logo166816.jpg
8341RL Steenwijkerwold Overijssel NL