GBBO

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

GBBO
  • GBBO
  • De Bilt, Utrecht

GBBO is een onderzoek, interim- en adviesbureau dat actief is in de publieke sector (overheid, zorg en onderwijs). Wij verwonderen ons over hoeveel moeite het vaak kost om je zaken bij publieke sector te regelen. Ons doel is dan ook om de online communicatie en dienstverlening van publieke organisaties in Nederland te verbeteren. Samen met de medewerkers van deze organisaties werken we aan mooiere, gebruiksvriendelijkere en toegankelijkere service. Dat maakt het leven van inwoners, ondernemers, cliƫnten, patiƫnten, studenten, huurders en leden een stuk prettiger!

We hebben de afgelopen 8 jaar voor 100+ gemeenten gewerkt, waaronder Amsterdam, Barneveld, Den Haag, Eindhoven, Medemblik, SED organisatie, Utrechtse Heuvelrug en Veenendaal. Ook werken we bijvoorbeeld voor centrale overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. De laatste jaren worden we steeds vaker door opdrachtgevers in de zorg en onderwijs benaderd voor vergelijkbare projecten.

We zijn een onderzoek- en adviesbureau met 6 collegas met een groot netwerk binnen de overheid. De sfeer binnen het bedrijf is informeel. Persoonlijke aandacht (je bent bij GBBO geen nummer), humor en ontwikkeling staan bij ons centraal. We zijn ambitieus en willen de komende jaren nog vele stappen zetten om onze klanten nog blijer te maken.

Ons kantoor bevindt zich op een toplocatie in De Bilt (vlakbij Utrecht, goed bereikbaar met auto en OV). Op dit moment werken we met name thuis vanwege COVID-19. Normaal gesproken organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals borrels, etentjes en uitjes. Maar niet getreurd, we geven hier nu digitaal een draai aan!



Locatie

GBBO https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c8c985bf1af25f01ec7d337660bd4fd03aaf488cfe385957.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c8c985bf1af25f01ec7d337660bd4fd03aaf488cfe385957.png
3732GN De Bilt Utrecht NL